Nrk lisens pris

For 20har Stortinget fastsatt kringkastingsavgiften til kroner 2. Avgiften deles i to terminer med terminstart 1.

Kringkastingsavgiften fastsettes av Stortinget. Avstvemningen er ikke styrt og reflekterer kun lesernes egne meninger. NRK-lisensen øker til 28kroner i 2016. Dette er tredje året på rad hvor vi får en lisensvekst betraktelig lavere enn den øvige prisveksten, .

Det gikk ut på at NRK-lisensen, i påvente av en ny finansieringsordning, må bli lønns- og prisjustert for å gi NRK en forutsigbarhet, sier han. NESTE ÅRS LISENS: Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen får meddelt statsbudsjettets forslag til NRK-lisens i dag. Dansk modell: Har du smarttelefon, må du betale NRK-lisens.


Vil kreve NRK-lisens selv om du har plombert TV-en. Vil gi NRK nærmere 3millioner kroner ekstra inntekt. Ulike måter å kreve inn NRKs lisensavgift i fremtiden har vært den.


I Norge går TV-lisensen til NRK og var i 20på rundt milliarder kroner. I Norge må kringkastingsavgiften (TV-lisensen) betales av alle som har en fjernsynsmottaker. Mange tenker på at det er tid for å betale NRKs lisensavgift eller kringkastingsavgiften som den offisielt heter - vi er superlydige i dette landet.

Lisensfri hjelper årlig hundrevis av bedrifter med å gjøre TVer om til monitorer for å slippe kravet om å betale NRK-lisens. Han har irritert seg grundig over NRKs lisensavdeling, og følgelig har valgt å plombere TV-apparatet sitt. Nå risikerer han likevel å måtte betale NRK-lisens. Informasjon om fjernsynslisenser er hentet fra NRKs årsregnskap. NRK har egen analyseavdeling og presenterer årlig både programstatistikk og informasjon . Hva om du kunne slippe å betale NRK-lisensen?


Pris: Kr 129- Gjelder nord- og sør-Jæren. Regjeringen ønsker likevel å holde lisensen uendret, i strid med Stortingets føring om at NRK bør få kompensasjon for pris- og lønnsvekst. Lisensfri hjelper deg med å bli fritatt for NRK-lisens.


Jobben utføres hjemme hos deg og tar bare noen få minutter. Regjeringen vil skrote lisensen, men har ikke et klart svar på hvordan NRK skal finansieres i fremtiden. TV-seerne må imidlertid belage seg på å betale lisens et .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi