Radio 1 luringen arkiv

KrF-leder Knut Arild Hareide har startet opp en automatisk telefontjeneste, som ringer opp folk med. Han fikk et fadderbarn i gave fra kollegaene sine, med mnd betalt. Prank Call Radio Hits Luring Luringen Tommie Terkelsen Erik Hanøy Frokostshowet humor telefonspøk.

Fikk dere med dere Luringen på Radio i dag? Sjefen ble lurt på Luringen på Radio i 2006…legendarisk… Posted: 21. Min storesøster ble lurt på Radio 1s frokostshow denne uken.


Eva-Brit Mauseth fikk servert et forslag til ny supporterlåt via Luringen på 1FM.

Radio er den store taperen i lokalradiomarkedet. Med Radio forsvinner også den såkalte Luringen, alias komiker Ørjan Burøe, som hver . Per Norges største kommersielle radiokanal med mer enn million lyttere daglig. Siden 19har vi underholdt Norge med hyggelige programledere, raske . Jeg digger folka i Radio men som jeg sa: hevnen er søt;) . Her kan du melde på venner, kolleger og bekjente til en god spøk!


De beste Luringene blir til når vi får litt bakgrunnsinformasjon og konkrete . Kjenner du noen vi kam lure så er det bare å melde på til Luringen på 1fm.

Luringen Radio- posted in Humor: Leter etter et klipp fra Luringen hvor dem utgir seg for og være fra hafslund og ringer en dame som de ber . Open archive; Title: Radio Frokost Descriptive info: Luringen. MANGE KANALER: Oppdaterer du radioen din, er du sikret å få inn alle kanalene. INSTAGRANusret har fått over million følgere på instagram.


Tror det er luringen på Radio det er snakk om. Ved å gi din stemme til Årets radionavn for 20kan du vinne en. Hver morgen vekker han hovedstaden (i fall dem som lytter på Radio 1) med sine verbale påfunn - og er også mannen bak den ikke helt ukjente luringen på kanalen. Start med: Uke uten løpetrening hvor du bare fokuserer på bevegelighetstrening,. Niels har gått gjennom kveldens V64-hester for rikstoto.


Start RD siste uke - gratistjeneste; Abonnér på RD live med løpsarkiv . I den siste tiden har han figurert som programleder i frokostshowet på Radio der han blant annet står for det kjente Luringen-innslaget. Da ble det samtidig klart at Radio ikke får. Luringen Radio(velg Frokostshowet) Fru Flettfrid Andresen - Ringer til Nils Arne Eggen (1990) - Ringer til Gøran Sørloth (1991) Feskhandler . Nyter roen,hører på Radio og drikker kaffe. Utrolig at folk ikke forstår at det er luringen og Radio som ringer de. Her er en morsom link til Luringen på Radio i Oslo.


En veldig lite teknisk dame som blir oppringt av Telenor ang.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi