Følgebil krav

I Norge er det krav til følgebil når et kjøretøy, inklusive gods, har en bredde som overstiger meter, eller totallengden er større enn 2meter. I Norge er det krav til følgebil når lastebiler transporterer gods med bredde som overstiger meter, eller totallengden er større enn 2meter. Det mener i alle fall Håkon Oddvik i Håkons Følgebil Assistanse i Horten.

Argumentasjonen fra duoen var at man ved å holde seg under meter bredde unngår kravet om følgebil, noe man må ha med seg for å . Den gangen jeg holdt på, var det bare krav til politi om man måtte. De hadde følgebil og ordnet politieskorte gjennom et par tunneler etter det .

Her hva forskriften sier om krav til følgebil. Kravet er at kjøretøyets med last ikke kan være meter eller bredere. Kommer lasten cm utenfor kjøretøyets sider, må det innhentes . Men utstyret må merkast skikkeleg, og arbeidsgruppa er usamd om det skal vere krav til følgebil og km/h som maks-fart.

Krav om følgebil gjelder kun over meter. Statens vegvesen presiserer at man ikke har behov for følgebil før bredden på landbruksmaskinen . LED Lysskilt som oppfyller alle krav som lysskilt for følgebiler, med solid aluminiums ramme og inn støpte LED i skiltet. Skiltet legges enkelt ned når det ikke er i . Festes dirkete på kjøretøyet ved hjelp av magnet, enkel av/på montering.


Det stilles ulike krav hos HH Trans AS når det skal kjøres følgebil på spesialtransport, Det skal ha vært utført intern opplæring, . Egne følgebiler som også kan bestilles av andre transportører for oppdrag. I Norge er det krav til følgebil når lastebiler transporterer gods med bredde som . Sjåfør/saksbehandler (følgebil og dispensasjoner) Statens Vegvesen. For å lykkes hos oss, må du derfor ha et faglig engasjement, stille høye krav. TLIF er enig i at det må være krav til god og klar merking av traktor og redskap. KOMMENTAR: Er mosjonistenes tilsynelatende krav om følgebiler et tegn på at ting har gått galt av sted?


Samtidig innebar de nye bestemmelsene at en rekke transporter plutselig måtte ha følgebil. Kravene skulle nærmest innføres over natta, og på .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi