Nordreisa kommune

Informasjon om kommunen, administrasjonen, lokalpolitikk og offentlige tilbud. NAV Nordreisa har denne uken (uke 47) åpent mandag- onsdag og fredag fra kl 10:- 14:00. Nordreisa kommune (nordsamisk: Ráissa suohkan, kvensk: Raisin komuuni) ligger i Troms.


Den grenser i nord mot Skjervøy, i øst mot Kvænangen og . Den grenser i nord mot Skjervøy, i øst mot Kvænangen og Kautokeino, og i vest mot Kåfjord.

Arbeidet med reguleringsplanen for Rovdas startet vinteren 2009. Nordreisa kommune til å utarbeide en detaljert plan for området. Vaktmester byggdrift - id 1Nordreisa kommune har ledig 1 stilling som vaktmester, i virksomhet byggdrift i Helsesenteret Sonjatun sine lokaler. Arkivkatalog Nordreise kommune 1886-1970/Arkivmaterialet befinner seg i Nordreisa kommune.


Nordreisa kommune er en av eierne av Halti kvenkultursenter IKS, og vertskommune for senteret. Se Ungdata-resultater for kommuner og fylker og sammenlikn med nasjonale tall.

Nordreisa Familiesenter, Flomstadveien 10. Koordinater, bruksområder og gateadresser. Nordreisa, kommune i Troms fylke, strekker seg fra Reisafjorden i retning sørvest til riksgrensen mot Finland. Sonjatun Helsesenter like ved sentrum på Storslett. Forskrift om feiing og tilsyn av fyringsanlegg og om gebyr for gjennomføring av lovbestemt feiing og tilsyn av fyringsanlegg, Nordreisa kommune, Troms . Adresse: Sentrum 1 Pb 17 91Storslett.


Nordreisa kommune (nordsamisk Ráissa suohkan, kvensk Raisin komuuni) ligg i Troms. Kommunen grensar i nord mot Skjervøy kommune, i aust mot . Ledige stillinger i Nordreisa kommune på Indeed. I denne oversikta finn du skolefakta og tal for grunnskolar i kommunen.


Nordreisa kommune, Grunnskole, Elevar, lærarar, skolar, 2015-201 Alle trinn, Begge . Kommunen jublet da Tor Eivind ville bygge dette anlegget. Se alle KOSTRA-tallene for Nordreisa kommune for 20sammenlignet med landssnittet. Oversikten viser også trenden sammenlignet med tall fra tidligere år.


Nordreisa er en trekulturell kommune som er preget av både norsk, kvensk og samisk kultur. Den kvenkulturelle Baaskifestivalen har de siste årene blitt en viktig . Tilsynet ble gjennomført som en systemrevisjon. Nordreisa kommunes digitale bibliotektjeneste.


Videreføringav svkestuene i Nord-Troms og videreutvikling av distriktmedisinsk senter.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi