Tv 2 sumo kundeservice

Slik henvender du deg til TV 2s nettsteder og fjernsynskanaler. Du kan også like og kontakte TV Sumo på Facebook. Med TV Sumo ser du alle TV 2s kanaler, alle kampene i Premier League og de beste seriene før de vises på TV! Lik vår side for å få siste nytt fra TV Sumo! Vi svarer på spørsmål på veggen mellom kl.


Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra TV Sumo på Facebook. Ny episode av Grey's Anatomy ser du på TV Sumo i kveld 21. Se en rykende fersk episode av Madam Secretary – først på TV Sumo!


TV Sumo er gratis første måned for OneCall-kunder. Medlemsrabatten på TV Sumo har opphørt. Medlemmer som allerede har OBOS-rabatt på TVSumo kan opprettholde rabatten til. Som NextGenTel-kunde får du TV Sumo til kr - den første måneden.


Med TV Sumo ser du alle TV 2s kanaler direkte, prisbelønte serier og kjente norske programmer. Få tilgang til Premier League og norsk fotball, i tillegg til alt av norske og internasjonale serier fra TV 2.

BEHOLDER REKLAME: TV Sumo beholder reklamepauser i mange programmer. Strømmetjenesten Sumo er TV 2s tilbud for kunder på nett, og finnes ikke i en gratis versjon. Dette er servere andre steder i nettet som TV Sumo kjøper datatrafikk hos.


Hjelp oss å forbedre TV Sumo for Android! Vi har testet appen på våre Android-telefoner og nettbrett, men det finnes et stort antall ulike Android-enheter der . TV Sumo søker timevikarer til TV Sumos kundesenter i Bergen. Erfaring med salg og/eller kundeservice; Evne til å lære raskt og sette seg . Norges nest største tv-distributør, RiksTV, har inngått en avtale med TV der Sumo kan vises direkte på tv-skjermen fra denne høsten. Hovedårsaken til dette er at tjenesten i dag ligger på en utdatert teknisk plattform, som ikke lenger vedlikeholdes eller forbedres av TV 2 .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi