Uber norge taxi

Uber er den beste måten å reise rundt i Oslo på. Last ned appen, og få skyss i løpet av et par minutter. Eller du kan registrere deg som partnersjåfør, og tjene .

Politiet og taxibransjen har lenge stått hardt på at Uber er ulovlig i Norge, skriver Dagens Næringsliv. Det siste året har politiet avskiltet bilene til sjåfører som tas for å kjøre for drosje-apper som Haxi og Uber i Norge. Ifølge to nye rettsavgjørelser vil Uber være straffbart i Norge, mener politiet.


Norske taxier tar opp kampen mot Uber med Vipps-betaling.

Spørsmålet om hvorvidt Uber er å regne som pirattaxivirksomhet går fortsatt. Loven som omhandler pirattaxi i Norge er yrkestransportlovens . To versjoner finnes i Norge: UberPop og UberBlack. Uber på en tur som koster 100kr hadde ikke vurdert å ta taxi når de ville kostet 220 . Det er jo et alternativ til taxi, men samtidig er det ikke helt en taxitjeneste. I Norge er motstanden tatt roligere former, men Taxiselskapene har tatt Uber til retten. Taxi-tjenesten Uber opplever for tiden en enorm fremgang i store deler av verden, men i Norge er den viktigste funksjonen å anse som pirattaxivirksomhet.


Carl Edvard Endresen er ansatt som den nye Uber Norge-sjefen. Han ønsker å avmystifisere den kontroversielle taxi-appen.

Politiet fortsetter jakten på Uber-sjåfører, men går nå ut og sier at de ikke vil bøtelegge kundene som bruker Uber. POLITIFORSIKRING: Uber-sjef i Norge, Carl Edvard Endresen, er glad for Oslo-politiet. Først leverte de en liste med Uber-sjåfører til politiet – nå anmelder Norges Taxiforbund selskapet også. Uber er en samkjørings-app som gir deg rask, pålitelig transport på minutter — dag eller natt.


Ingen grunn til å parkere eller vente på taxi eller buss. Uber er omdiskutert, hvilket er naturlig siden Uber medfører et paradigmeskifte innenfor persontransport mot betaling. Debatten raser om hvorvidt Uber er lovlig i Norge – appen som har forandret hvordan verden tar taxi. De siste månedene har imidlertid politiet . For første gang i Norge har tre Uber-sjåfører fått forelegg for å ha kjørt drosjetjenester ulovlig.


De som kjører UberPOP kan bli straffet, sier . Taxisjåfør Roger (53) vil bli Uber-sjåfør. Canada som sultestreiket mot Uber, er stemningen noe annerledes hos enkelte taxisjåfører i Norge. Debatten om hvorvidt sjåfør-tjenesten Uber bør bli lovlig eller ikke, pågår nå. Styreleder Øystein Trevland i Norges Taxiforbund sier til VG at . Tjenesten er hatet av tradisjonelle taxi-selskaper, men elsket av kunder over hele verden. Det mener selv pressetalsmann Atle Hagtun i Norges Taxiforbund.


Samtidig kan du se hvor Uber-bilen befinner seg. Den samme turen med Oslo Taxi kostet 1kroner.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi