Ryggelys påbudt

Tenkte jeg skulle lage cleen look på bagasjeromskokket, og det eneste lyset som er der er ryggelyset! De siste er vel kun påbudt bak på biler, ikke foran.

Er det påbudt med ryggelys på en bil fra 69? Prøvde å spørre Ida på BT, men der var det selvsagt bare svadasvar. Men det heter seg vel at hvis du har, så skal de virke. Har selv hatt noen luftkjølte VW hvor det har vært ryggelys i .

Ryggelys, AR, direktiv 77/539/EØF, direktiv 97/32/EF. Som Andreas skriver over tror ikke jeg heller ryggelys er et sjekkpunkt på eu-kontroll. Også ryggelys kan bli påbudt i fremtiden. Hele høringen kan du lese her, og det som foreslås er blant annet: Strengere kontroll med el- og . Er ryggelys påbudt, eller det en 1'er eller 2'er hos BT? Er det kontakten i girkassa som er problemet?


Ekstra ryggelys på 1Puma - Bilelektriskinnlegg6. Tilhengerkontakt - Discovery Foruminnlegg7. Q - lykter, lys regler - Side - Teknisk og trimming.

Motor, trafikk og maritimt › Bil › Teknisk og trimmingBufret14. Påbudet om automatiske kjørelys ble opphevet da EØS avtalen ble ingått,. Nei det er ikke påbudt, men har bilen ryggelys så skal de fungere. Ryggelys, blinklys - posted in Lover Regler: Er det noen som vet om det er påbudt med ryggelys på bil, må de komme automatisk på når den . Nærlys, fjernlys, parkeringslys , markeringslys, ryggelys, tåkelys og tåkebaklys virker ikke eller har skadet glass eller har feil type pærer. Ettersom periodisk kjøretøykontroll og mørke høstkvelder står for døra hadde det vært kjekt med ryggelys på hattkaillbilen tenkte jeg.


Altså, er ryggelys påbudt på tilhenger eller er det ikke? Er det forresten PÅBUDT med ryggelys på en båttilhenger? Har sett noen med ryggelys, og mange uten ryggelys.


LuckyDuck: Tror det med ryggelys ikke er videre påbudt, men blir mer og mer standard. Men du som er tidligere king of the Roa Charlie, må da vel vite slikt? Europeiske instrumenter med 3km/t speedometer og celsius.


Eu ang dette,har hørt at det ikke er påbudt på så gamle biler.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi