Tellus 9 hele boka

Bøkene vi har konsentrert oss om er Tellus (naturfag) fra. Tellus 8-er et faglig sterkt naturfagverk med stor variasjon i aktiviteter og forsøk. Bøkene og et utvalg av det digitale innholdet er oversatt til nordsamisk. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots.


Tellus serien legger opp til trinnvis oppbygging av emnet teknologi og design. I neste bok følges dette opp med et eget kapittel om teknologi og design, med progresjon fra enkle aktiviteter til mer utfordrende. TELLUS lærebok tar utgangspunkt i elevenes hverdag og legger til rette for differensiering ved stor spennvidde i oppgavetyper og aktiviteter.

Smartbok er en læringsressurs utviklet av Gyldendal Undervisning. Lærerveiledningen til Tellus inneholder en rekke praktiske tips og ideer. Den har bakgrunnstoff til hvert av avsnittene og fasit til alle oppgavene i læreboka, . Boka er svært rikt illustrert og det er nær sammenheng mellom tekster og.


I boke Tellus 1 er det et kapittel om sex og samliv. Tellus 9: natur- og miljøfag for ungdomstrinnet. Teknologi- designboka : en praktisk prosjektbok for lærere i grunnskolen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi