Iphone trådløs lader ikea

Med våre trådløse ladere kan du lade smarttelefonen uten at kabler kommer i veien. IKEA - VITAHULT, Trådløs ladedeksel i5/5S, Hvis du setter dette trådløse ladedekselet på smarttelefonen din, er det enkelt å lade den opp trådløst. Det er utrolig befriende å lade mobilen trådløst. IKEA ville forsikre seg om at iPhone-brukere ikke skulle føle seg snytt, da de lanserte de nye . IKEAs nye deksler gir mobilen din trådløs lading16.


Nå bygger IKEA trådløs lading inn i møblene sine2. Snart kan du lade mobilen din med en sofa fra IKEA2.

Slik får du trådløs lading til iPhone for 1kroner16. LADER IPHONE: Med det nye trådløse ladesystemet til IKEA kan du også lade Apple- og Samsung-telefoner som ikke har støtte for trådløs . Ikea har sagt at det på sikt skal bli enklere å lade iPhone trådløst ved hjelp av et klistemerke på baksiden av mobilen. Vi installerer trådløs ladepunkt i skrivebordet.


Det er enkelt å få til med Jyssen fra Ikea. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Et eksempel på en trådløs lader fra Samsng, som støtter slik trådløs lading i. En test av IKEAs trådløse ladealternativer kan du lese hos DinSide. Apples iPhone skulle komme med trådløs lading i nå i september, .

Med Ikeas nye ladepakke kan alle installere ladepunkt i. Hvor så du at jeg i det hele tatt nevnte Android eller iPhone i denne debatten med et eneste ord? Vi har prøvd IKEAs nye møbler med trådløs lading - posted in Diskuter. Ikke bestemt meg for om jeg skal gidde trådløs lading på iPhone, . Trådløs lading fra IKEA - erfaringer etter en tids bruk.


Apple er kjent for å ikke støtte standarder, så for lading av iPhone må det kjøpes et eget . En rekke forskjellige møbler fra Ikea skal få integrert trådløs ladefunksjon for mobiltelefoner som har den støtten. Du kan allerede lade telefonen din uten en tråd. Trådløs lading fungerer nemlig bare over veldig korte avstander, typisk et sted mellom og millimeter.


Det finnes flere iPhone-deksler med teknologien integrert. Flere ganger før iPhone 7-lanseringen kom det rykter om at trådløs lading endelig skulle være på plass i Apple . Ikea-møbler med innebygd trådløs lader til. Phone og eldre Samsung Galaxy-mobiler, kan også lades trådløst ved . Kommende iPad- og iPhone-modeller kan få trådløs lading. Nordli hedder Ikeas nye møbelserie med integreret trådløs opladning.


Ikea specialle covers, der gør, at den kan lade op. Disse covers hedder Ikea Vitahult og fås til Samsung S Sog Ssamt til iPhone .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi