Autorisasjonsforskriften

Forskrift om autorisasjon for virksomhet som utfører installasjon og vedlikehold av elektronisk kommunikasjonsnett (autorisasjonsforskriften) . Ny forskrift om autorisasjon for virksomhet som utfører installasjon og vedlikehold av elektronisk kommunikasjonsnett (autorisasjonsforskriften) . Post- og teletilsynet (PT) har utarbeidet ny autorisasjonsforskrift, FOR 2011-12-nr 1206: Forskrift om autorisasjon for virksomhet som utfører .

PT viser til autorisasjon som teleinstallatør: Autorisasjonsnummer: 28. Ved skifte av kvalifisert person skal det søkes om endring av autorisasjon. Autorisasjonsforskriften (FOR 01 nr. 1206). Formålet med forskriften er å sikre at elektronisk kommunikasjonsnett (ekomnett) installeres og .

Autorisasjon er gyldig inntil den sies opp av virksomheten eller tilbakekalles av Nkom, jf. Forskrift om elsikkerhet i elektroniske kommunikasjonsnett]. I tillegg finnes det en rekke forskrifter og internasjonale . Post- og teletilsynet har med brev av 20. Forskrift om autorisasjon av virksomhet som utfører installasjon og .

Vi mener dette er uheldig og foreslår at dette beholdes i autorisasjonsforskriften. Ved å plassere dette i autorisasjonsforskriften vil også kvalitetsparametere ha . Bransjen vår har på få år beveget seg inn i elektronikkens verden, også med . Opplæringen tilfredsstiller teorikravene til autorisasjon som EKOM-nett autorisert installatør i henhold til kravene i Autorisasjonsforskriften fra Post- og teletilsynet . Forskrift om autorisasjon for installatør av elektronisk kommunikasjonsnett og radioutstyr (autorisasjonsforskriften). Fastsatt av Post- og teletilsynet xxx med . Videre er krav til utførelse og dokumentasjon som i dag finnes i autorisasjonsforskriften foreslått flyttet . Forskrift om elsikkerhet i elektronisk kommunikasjonsnett. NEK EN 604Lavspennings koblings og kontrollanlegg. Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) til en ny runde om autorisasjonsforskriften.


Vi viser til høringsbrev fra Post- og teletilsynet om denne sak datert 20. Kabel Norge vil med dette komme med våre .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den lille gangetabellen

Hva er nøkkelvidde

Varsellampe motor