Defa hyttevokteren

Velkommen til internettstyring for SmartBase og HytteVokteren. Man kan kommunisere med styringsenheten sin ikke bare ved hjelp av . Vår tekniske support er tilegnet deg som kunde.

Høy kompetanse og utvidet kundeorientering er avgjørende for vår utvikling og suksess. DEFA et 1 norskeid industrikonsern, kontakt oss her. Problemer med Hyttevokteren, kontakt DEFA.


Ta kontakt med DEFA Security Plasus Technologies AS på tlf.

Systemet har enkel installasjon og er lett å bruke. Tidligere var HytteVokteren deres største konkurrent på både . Gjennom våre brukervennlige styringssider på hyttami. DEFA Online har i tillegg App-styring, last ned appen fra . Hyttevokteren Defa SmartBase Multi - fjernstyring av hytte eller hus. DEFA - Internettstyring for SmartBase og HytteVokteren. Sundwind DEFA Hyttevokteren lite brukt selges.


Visonic MCT-4optisk trådløs røykvarsler til Hyttevokteren, VillaVokteren. Dette ble misoppfattet, så derfor fjernes tjenesten.

Har hyttevokteren på min hytte, er forsåvidt fornøyd med den. Han har kjøpt for å bruke til å fjernstyre DEFA i bilen. Er det mulig å bruke SMS og hyttevokteren til å fjernstyre det hele? Fikk i går mail fra Defa at det var -7C og batteribanken var på 10V.


Besøksadresse: Sandviksveien 1C o Defa. Med HyttaMi eller Hyttevokteren på PC-skjermen får du full oversikt. De andre styringssentralene kan bruke tjenesten HyttaMi.


Ledet handover av Hyttevokteren til daværende Plasus technologies, deretter prosjektansvarlig for prosjekt GUI. Styrte prosjektet som kuliminirte i DEFA app'en . Gateadresse, Sandviksveien 18 C/O Defa, 13Sandvika.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den lille gangetabellen

Hva er nøkkelvidde

Varsellampe motor