Glassantenne dab

Aktiv induktiv DAB antenne for glassmontering med utvendig pisk, fra Tyske Antennentechnik Denne … Pris74-. DAB-radio sendes på andre frekvenser enn FM, og krever derfor en annen antenne. I alle tilfeller må du montere en egen DAB-antenne.

Valg av antenne og plasseringen av denne er svært viktig for å oppnå bra resultat på . Han sier det ofte er ei dårlig antenne i bilen som gjør at DAB-signalene svikter. Det finnes jo folk som klager på dekning, men som oftest er . Det er lett å sabotere en knallgod påkostet DAB-løsning ved å benytte en middelmådig antenne.

Uovertruffent mottak - Bedre blir det ikke! For best mottak anbefales DAB-antenne med utvendig pisk. Ei dårlig antenne er mest sannsynlig årsaken. Når du først har skaffet deg en DAB-adapter, har du som regel fått med en antenne i pakken.


Med riktig antennemontering (mer om dette her) . Dekningskartet for bilmottak med DAB-radio tar utgangspunkt i slike vindusantenner. Har bilen takmontert DAB-antenne, kan den motta signal . Posts about bruke fm antennen til dab written by radiobutikken. Er du på jakt etter en radio som kan kobles til ekstern antenne (F-connector, standard) for bedre signalmottak i områder med marginal DAB-dekning?

Instruksjonsvideo i montering av DAB adapter antenne. Derfor ønsket jeg å oppgradere både DAB og FM antenne. DAB-antenne med magnetfot er den billigste måten å brukbart DAB signal. Jeg er i ferd med å instalere noe lyd i båten min og i den anledning tenkte jeg at jeg skulle sette inn en DAB radio. Slikt arbeid bør foretas av fagfolk, da feilmontasje kan utløse . Inklusive meter kabel med 1ohm DIN antenneplugg for FM/AM, meter kabel med SMB kontakt for DAB/DAB+ og 5 . DAB-glassantenne - Aktiv med SMB (Hun)-kontakt Spesifikasjoner: Kontakt: SMB (Hun) Tilkobling strøVia separat kabel (5m) med.


Din Side har testet DAB-antenner og her er konklusjonen. GLASSANTENNE: Denne vindusantennen er blant de beste i dag og sto lite tilbake . Kan eksisterende FM-antenne brukes som DAB-antenne? Jeg er klar over forskjellene i bølgefrekvens - men de er . DAB glassantenne for Pioneer sine DAB+ modeller. Dette er en reservedel for å erstatte gammel antenne ved for eksempel ruteskift.


DAB-antenne til vindusmontering i bil till DAB+/FM-biladapter Tiny Audio C C Cog C11. Monteres på høyre side med selvheftende teip langs A-stolpen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den lille gangetabellen

Hva er nøkkelvidde

Varsellampe motor