Publiko restaurant oslo

Skrytet er et resultat av den nye restauranten Publiko, som åpnet på Majorstuen i Oslo ved månedsskiftet. Med restauranten Publiko vil Rodrigo Belda gi Majorstuen tilbake til folket. Men Publiko er en helt annen type spisested.

Miljø; Meny; Mat; Service; Verdi for pengene; Totalt (av 30) . Lyst og fint på uteserveringen til Publiko. Publiko er ikke bare restaurant, man kan også nyte god vin og drinker i drop-in-baren. AdresseAkersgata 5 01OSLO; Sjefredaktør og administrerende .

Publiko Vibes gate 03Oslo Telefon: E-post:. Dette er den tredje restauranten på denne adressen på få år og interiøret har . På søndag la bloggesøster Maja, bloggagent Stine og jeg et møte til Publiko for å teste . Publiko, Oslo: Se objektive anmeldelser av Publiko, vurdert til av på TripAdvisor og vurdert som nr. Dette innlegget ble skrevet i restauranter, spist borte, synsing, Ukategorisert og merket larsspiser, majorstua, Oslo, publiko, restaurant, sponset . Opp Vibes gate fra Bogstadveien, på hjørnet av. Konseptet er et folkelig sted med en liten meny hvor det er fokus på lokale råvarer. Saturday night in Oslo♥♥ #oslo #publiko #majorstuen.


Med restauranten Publiko vil Rodrigo Belda som også driver Delicatessen.

Eat casual gourmet food in restaurant Publiko at Majorstua in Oslo. Indulge yourself in dishes like the ultimate croquette of gnocchi and ox . Kontaktperson: Rodrigo Alejandro Lavin Belda; NACE-bransje: 56. Vi har Informasjon og regnskapstall for 22bedrifter i bransjen Restaurant i Oslo. Lunch at the newcomer restaurant Publiko close to Majorstua.


We tested buns with duck confite, avocado cream, . Delicatessen Tapasbar åpnet sine dører for første gang i september 19på Grünerløkka. Desember 20åpnet vi en ny restaurant i Vibes gate på . Potet-croquette, bresert oksebryst, syltet småløk. Publiko AS har besøksadresse Vibes gate 1 03Oslo og. AS under bransjen Drift av restauranter og kafeer. Bruker ofte restaurantanmeldelser som veiviser til hvilke restauranter.


Det var denne anmeldelsen av Publiko som fanget oppmerksomheten min. Nye Publiko er både folkelig og førsteklasses. Publiko As er et AS stiftet mars 20som driver innen drift av restauranter og kafeer. Selskapet holder til i Vibes gate i Oslo.


PubliKo er en annerledes grillrestaurant. Mari Hørstad er markedsleder i Bondens marked Oslo, og forteller at de to siste årene viser en .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den lille gangetabellen

Hva er nøkkelvidde

Varsellampe motor