Trådløs lader ikea

Med våre trådløse ladere kan du lade smarttelefonen uten at kabler kommer i veien. IKEA › Trådløs ladingBufretLignendeNå er det slutt på kabelkaos, ladere som stikker av, og stikkontakter som alltid er opptatt. Serien med trådløse ladere blir en naturlig del av innredningen og gir . Nå som smarttelefonen har blitt en naturlig del av livet vår, bør lading også bli en naturlig del av hjemmet. Derfor har vi laget en kolleksjon med trådløse ladere . Forrige uke tok IKEA skrittet inn i et hittil uprøvd marked for den svenske møbelgiganten - mobiltilbehør.


IKEAs nye deksler gir mobilen din trådløs lading16.

Nå bygger IKEA trådløs lading inn i møblene sine2. Snart kan du lade mobilen din med en sofa fra IKEA2. Med Ikeas nye møbler kan FARVEL TIL KABELSTYRET? Med Ikeas nye møbler kan du lade mobilen trådløst. LADER IPHONE: Med det nye trådløse ladesystemet til IKEA kan du også lade Apple- og Samsung-telefoner som ikke har støtte for trådløs . Møbelserien med trådløse ladesoner kommer til Norge 15.


LADER PÅ KRYSSET: Nå kommer Ikea med møbler med innebygget . Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Et eksempel på en trådløs lader fra Samsng, som støtter slik trådløs.

En test av IKEAs trådløse ladealternativer kan du lese hos DinSide. En rekke forskjellige møbler fra Ikea skal få integrert trådløs ladefunksjon for mobiltelefoner som har . Med Ikeas nye ladepakke kan alle installere ladepunkt i skrivebordet. BARCELONA (VG) Lyst til å lade mobilen uten å plugge i en kontakt? Ikea integrerer nå trådløse ladestasjoner i nattbord og arbeidspulter som . Vi har prøvd IKEAs nye møbler med trådløs lading - posted in Diskuter artikler (Teknofil.no): Genialt når det funker. Fremtiden er trådløs, og IKEA har kommet med sin egen serie med trådløse ladere.


Med fint design og forholdsmessig god pris, er dette en god . Du kan enkelt lade smarttelefonen trådløst. Hvis telefonen din støtter trådløs lading, bare legg den på den innebygde laderen. Snart kan du lade mobilen på Ikea-møblene dine. Nå vil møbelgiganten Ikea løse det problemet, og lanserer møbler med integrert trådløs . En lader bør ligge der du bruker telefonen.


Med de trådløse laderne våre blir det enkelt, morsomt og praktisk å . IKEA - JYSSEN, Trådløs lader, , Du kan enkelt lade smarttelefonen trådløst. Hvis telefonen din støtter trådløs lading, bare legg den på laderen. Lad trådløst med Samsung Galaxy Sog Sedge med IKEAs nye møbelserie.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi