Kärcher skumlegger

Jeg har denne på en Kärcher K og syns den fungerer greit, men en. Har prøvd en annen skumlegger og synes ikke det er noen forskjell på . Jolly`s samling - Dine bilpleieprodukterinnlegg27. BufretSKUMLEGGER l M/DOSERING KÄRCHER.


Skumdyse som gir ekstra skum for effektiv rengjøring av mange flater som bil, motorsykler, glass, stein etc. Denne skumdysen brukes til påføring av rengjøringsprodukter for biler, motorsykler m, og til påføring på overflater og fasader i stein og tre. Kärcher har et stort utvalg av spesialtilbehør for rengjøring av bil.

Kärcher Chassis Cleaner er designet og utviklet for praktisk rengjøring av bilens understell. Velg butikk For å se pris og lagerstatus. Fyll duse rett på skumleggeren, fest dysen på pistolen og start rengjøringen. Karcher skumlanse gjør bilvasken til en lek.


Skummet lar såpen få en lengre virketid før den renner av. Kärcher skumlegger er en skumdyse som kobles til en høytrykkspyler og gir ekstra skum for effektiv rengjøring av mange flater som bil, motorsykler, glass, stein .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi