Lønn kontormedarbeider 2015

Opprettet av Anonym bruker , Mar 2011:30. Ser det er kontorfag man skulle valgt ja, bedre lønn og ingen turnus! Statistikken viser en gjennomsnittlig generell lønnsvekst for samtlige funksjonærer på fra 1. Skriv om du jobber i privat eller offentlig sektor og hvilket utdanningsnivå du ligger på? Her får du en stor oversikt om blant annet lønn og frynsegoder, økonomi, lønnsforhandling, de best.


Klikk her for å se statens lønnstrinn 2015 . Her er hele oversikten over de statlige lønnstrinnene for 2015. Her får du en stor oversikt om blant annet lønn og frynsegoder, økonomi, lønnsforhandling, . Tabellen viser gjennomsnittslønn uavhengig av ansiennitet og alder. Fagforbundet - Seksjon kontor og administrasjon (2015). Jobber du som barnehageassistent er forventet gjennomsnittslønn.


Gjennomsnittlig månedslønn eksklusive overtidsgodtgjørelse for alle ansatte utgjorde 4kroner per 3. NEDRE GRENSE: Minstelønn er det absolutt laveste beløpet en. Her står det at minstelønn utfra tariff for unge arbeidstakere i 20for en kontormedarbeider var 150- i timen. Allmenngjorte tariffavtaler er en avtale om lønn og arbeidsvilkår som gjelder for alle som utfører arbeid innen det spesifikke.


Ledere og direktører innen hotell og restaurant hever også moderat med lønn, rundt 500.

Eksempler på lønnstillegg i 20og 2015. Barnehagelærer, års ansiennitet, grunnlønn før 2014-oppgjøret. LOs viktigste oppgave er å sikre medlemmenes. For å fremme seriøsitet og likelønn og motvirke lavlønn:.


For skoleelever og ansatte under år fastsettes lønnen etter avtale mellom bedriften og de tillitsvalgte. Her finner du informasjon om lønnstrinn og lønnsrammer, utviklingsmuligheter, lån og pensjon i Oslo kommune. Hovedmodellen for fagopplæring er følgende: års opplæring i videregående skole (Vgog Vg2) PLUSS års læretid i bedrift med ca.


Oversikten viser gjennomsnittslønn og gjennomsnittlig startlønn for et. Spotify CEO Daniel Ek speaks during a press event in New York May 2 2015. Hovedtariffavtalen regulerer lønns- og arbeidsvilkår for ansatte i kommuner, fylkes- kommuner og virksomheter tilsluttet KS. Lønn, pensjon, skolepenger og oppfølging opp mot regnskapskontor. Stilling som kontormedarbeider har vært en prosjektstilling.


Lønn og sosiale utgifter inngår i havnens budsjett for 2015. V i søker for vår kunde en allsidig kontormedarbeider i et lengre vikariat med muligheter til forlengelse. Lønn og personaloppfølging Kundekontakt Arkivbehandling. Det søkes etter Kontormedarbeider til vårt kontor i Oppegård. I perioden 20til 20har bedriften vært engasjert i byggingen av flere hundre boligenheter, skoler, sykehjem, . Hva er forskjellen på Advokatsekretær og Juridisk kontormedarbeider?


Utdanningen Juridisk kontormedarbeider er en intensiv utdanning som går over ett . Resepsjon – sentralbor vikariat fra ca 22. Medlemmenes lønns og arbeidsvilkår er PF sin viktigste sak. Vekst i grunnlønn og månedsfortjeneste fra 1. Disse tallene er gjennomsnittslønn og bør kun sees på som cirkatall, da fartstid i yrket og hvilken utdanning du har kan utgjøre store forskjeller innen de ulike .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi