Tek 10

Veiledning om tekniske krav til byggverk. Forskrift om tekniske krav til byggverk trekker opp grensen for det minimum av egenskaper et byggverk må ha for å . Direktoratet for byggkvalitet har ansvaret for byggteknisk forskrift (TEK) og forskrift med . BufretLignendeByggeforskriftene i Tek skal sikre at tiltak planlegges, prosjekteres og utføres ut fra hensyn til god visuell kvalitet, universell utforming og slik at tiltaket . Direktoratet for byggkvalitet (DIBK) nye forskrift TEK i kraft. Byggteknisk forskrift av 20(vanligvis forkortet til TEK eller TEK10) er en forskrift til den norske plan- og bygningsloven av 2008.


Se video fra presentasjon om Plan og bygningsloven i praksis – TEK – dokumentasjon.

Arkivert i: Faggruppen for Bygg og Anlegg - FBA, TEK 10 . Se video fra presentasjon om Plan og bygningsloven i praksis - TEK - dokumentasjon. De nye energikravene i byggteknisk forskrift (TEK10) trådte i kraft 1. Fra og med den juli 20gjelder nye forskrifter for nye boliger og renovering av eksisterende. Her er kravene til tidlig deteksjon og varsling skjerpet og . TEK stiller svært strenge krav til U-verdi, og begrenser bruken av glass i fasader. TEK er myndighetenes minimumskrav til bærekraft og kvalitet. UCOs TEK moduler går utover minimumskravet på en rekke områder.


TEKmoduler reduserer opptil av energikostnadene og øker trivselen. Dette er fremtiden modulrigger for byggeplassen. Et av de viktigste regelendringene er skjerpede krav til isolasjonsevne (U-verdi) i gulvet til i mot tidligere. TEK gir automatisk disp for energikrav når bygget er definert som. Avvik (energitiltak/veiledning, blå farge).


Plan og bygningsloven - Forskrift om tekniske krav til byggverk, TEK 10. TEK skal sikre at tiltak planlegges, prosjekteres og utføres ut fra hensyn til god . Hovedtrekkene i TEK 10: Økte isolasjonstykkelser. Kommunen fører nå tilsyn ved byggesaksbehandling for å påse at energikravene til TEK-overholdes.


For Lavenergi- og Passivhus er det krav satt i . TEK er en forskrift til loven og krav til hvordan badet ditt skal bygges for å unngå skader på boliger og personer.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi