Luna navn

HAVGUD: Det er kanskje ikke så mange foreldre som vil velge navnet Neptun til sin håpefulle, men det er mange andre romerske navn å velge . Jeg er ikke overvettes begeistret for det navnet, dessverre. Men så er jeg nok noe påvirket av at jeg er lei av korte jentenavn som slutter på -a.

Luna - Betydning og Statistikk på over 100. LunaBufretLignendeHer finner du informasjon om betydningen og opprinnelsen til navnet Luna Er ditt navn Luna? Svar gjerne på fem spørsmål om ditt navn, slik at vi kan forbedre . Forklaring for dette navnet er ikke lagt inn ennå. Dette betyr ikke nødvendigvis at forklaringen er ukjent, men at det ikke har vært tid til å legge den inn . Luna er det latinske navn for den måne der kredser omkring jorden. Luna er også navnet for en Romerske gudinde som netop er gudinde for månen, og hun . I januar 20var der 21med navnet Luna som første fornavn i Danmark.


William har etter over års klatring nådd navnetoppen. Emma som har dominert siden 20er tilbake som toppnavn. POPULÆRE NAVN: Popstjerne Christina Aguilera har gitt sønnen navnet.


Luna er et navn som har potensiale til å bli populært også i Norge. Her finner du informasjon om namnet Luna.

Luna er et fantastisk vakkert navn og hadde nok stått på min liste også hvis jeg. D] La luna betyr ikke det måne på spansk/portugisisk tro. Hvor mange bruger navnet Luna og hvad betyder dette navn? Læs på Min-Mave, hvor dette og andre pigenavne kommer fra og find det bedste navn til dit barn.


Faren kom i mandag og sagde han gerne ville ha' vores datter kommer til at hedde Luna. Soylunanorway, hvorfor ikke bytte profilbilde? Vi tok da et bilde der det var bilde av soyluna og et norske flagg i . Det tok lang tid før vi hadde noen forslag til navn på babyen på bordet, selv om vi fant ut at det.


Jentenavn ; Luna, Una, Tuva, Iben, Sophia . Det nærmeste månen kommer et ”ordentlig” navn, er det latinske Luna, som romerne kalte vår nærmeste nabo i rommet. I 19starter Carl Lindahl i Alingsås et grossistfirma for maskiner og verktøy. Holger Nermark går inn i virksomheten i 19og bedriften får navnet Lindahl . Er det bare jeg som syntes at Solen, Månen og Jorden er udugelige navn? Vet at dette er latin for jor men fortsatt .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi