Varsko kryssord

Søk blandt mange hint og løsningsforslag på kryssordkongen. VARSKO er et interjektsjon på bokstaver som er godkjent i Scrabble, Wordfeud og andre ordspill. Informasjon om VARSKO i scrabble, wordfeu kryssord og andre ordspill.

Du kan lage totalt ord med bokstavene VARSKO: . Stor samling av gratis kryssord og kryssordhjelp! Vi håper det hjelper deg med å løse kryssordet. Oversettelser: anmana, varna, varning, varsko, föregripa, förekomma, förutse.


Han var sko le flink og spil te fot ball og gi tar i et ban men det var kryss or det som var li vet.

Og selv om den år gam le JanTore, bre vet. Tilfreds med budsjettforslaget, roper varsko for de fattige. I en sving faller kisten av og noen roper på norsk Varsko her og alle som forstår norsk legger seg ne men de andre . Varsko til unge mellom og år i Oslo: Har du lest Dustedagboka eller En pingles dagbok?


Kanskje du kjenner Gutta i trehuset eller Tom . På 1960-tallet dukket tresko opp i motebildet. Det var sko med tresåler og overlær av lær. Siden ble de borte i motebildet, men i 20er de tilbake igjen, og flere . Kryssord-folka har begynt å legge merke til fordelene ved automatisk kryssordproduksjon, (noe jeg oppfant, (må man vel si), mens jeg gikk, det .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi