Barne og ungdomsarbeider lønn 2015

En barne- og ungdomsarbeider jobber med pedagogiske tilbud for barn og ungdom. Tabellen viser gjennomsnittslønn uavhengig av ansiennitet og alder. Kilde: Statistisk sentralbyrå (2015/2016) Les mer om . Tabell for garantilønn og tillegg for ansiennitet per 1. BufretLignendeBarne- og ungdomsarbeidere planlegger og gjennomfører ulike.


Fagforbundets hovedoppgave er å sikre deg gode og trygge lønns- og arbeidsvilkår. Jobber du som barnehageassistent er forventet gjennomsnittslønn.

I mars presenterte Statistisk Sentralbyrå gjennomsnittslønna for de fleste yrker i 2015. Månedslønn er hovedbegrepet i lønnsstatistikken og omfatter avtalt lønn,. Jeg er da utdannet Barne og Ungdomsarbeider, men slike.


Jeg jobber litt p sfo og skole og fik ikke lønn som fagarbeider (og vet at skole og sfo har ligget litt etter der) men barnehager trudde jeg var flinkere. Jeg jobber i SFO som barne og ungdomsarbeider og har vel 342 . Kvinner må tro på seg selv og tenke både på lønn og pensjon. Jeg jobber i oslo kommune med min lønn som assistent.


Hovedmodellen for fagopplæring er følgende: års opplæring i videregående skole (Vgog Vg2) PLUSS års læretid i bedrift med ca. De siste årene har avstanden mellom lønnen til fagarbeidere og.

Nygård er barne- og ungdomsarbeider og er leder på en SFO i Molde. Barne- og ungdomsarbeider i spesialpedagogisk team. Lønn: Barne- og ungdomsarbeider, stillingskoder 751 årslønn i 1 stilling kr 33- 4100.


Vi søker engasjerte barne- og ungdomsarbeidere/ barnehagemedarbeidere som. Lønnsstatistikk 20for alle næringshovedområder og ulike. For barne- og ungdomsarbeidere var gjennomsnittslønna 0kroner.


Lønn for ansatte i kommunal og fylkeskommunal virksomhet, 1. Uten tariffavtale har du bare krav på lønn for 1. Hva er vanlig timelønn for helsefag/hudpleier 18+ 2015? Lønnen er satt ut i fra gjeldende tariffavtaler og lik for alle lærlinger i kommunesektoren. Lønnen er utregnet på bakgrunn av justering f. Her finner du informasjon om lønnstrinn og lønnsrammer, utviklingsmuligheter, lån og pensjon i Oslo kommune.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi