Dab radio test bil

Den nye standarden heter som mange vet DAB, eller helt korrekt DAB+, og det krever en ny radiomottaker i bilen. Forbrukertester › Test av utstyrBufretLignende11. I 20kan du ikke lenger høre på riksdekkende radio på den vanlige.


NAF har testet åtte adaptere som kan ta i mot DAB-signaler i bilen. For dag siden - Den nye standarden heter som mange vet, DAB, eller helt korrekt DAB+, og det krever en ny radiomottaker i bilen. Har du derimot en nesten ny bil med vanlig DAB-radio, ikke DAB+, er du nødt til å bytte hele enheten. Dette gjelder som oftest i dyre luksusbiler .

Skal du fortsatt kunne høre på radio i 201 må du ha en DAB-adapter i bilen. Har bilen din en gammel FM-radio, kan en DAB-adapter være den letteste og billigste løsningen dersom du ønsker å høre på DAB-radio. Som de fleste nå har fått med seg, blir FM-nettet skrudd av i 2017. Det betyr at du ikke kan høre på radio når du kjører dersom du ikke har DAB-radio i bilen . Bredt utvalg av spillere og DAB+ radio til din bil. Nestegenerasjons bilstereo med Bluetooth, USB, DAB/DAB+ og Spotify.


Bytte hele radioen Montere adapter Antennemontering Produktoversikt. Når du skal oppgradere bilradioen fra FM til DAB+ finnes det et stort utvalg av. Ulike DAB-adaptere kan ha litt ulike prosedyrer for montering, men.

Tiny Audio CDAB/Bluetooth adapter testet av DinSide. Dingsen vi har testet med er det nye DAB-adapteret fra Pure, som har. Etter at du har stilt inn bilens FM-radio på denne frekvensen, mottar du . Dersom du ikke har en radio som støtter DAB i bilen – noe NAF anslår. NAF har testet seks av de mest vanlige på markedet, som koster . Mottak av digital radio og DAB+ i bil er en av utfordringene ved slukkingen av FM-nettet i 2017. En stor del av dagens bilpark har ikke installert . Nasjonal kommunikasjonsmyndighet (Nkom) har fått mange henvendelser som gjelder utfordringer med mottak av digitalradio i bil.


Mange biler, også nyere, har kun montert FM-radio og mangler mottaker for å kunne ta imot DAB-signaler. Vær klar for overgangen til DAB-radio med DAB adapter og DAB radio. Da må du ha DAB hvis du fortsatt vil høre radio i bilen. NAF har testet seks DAB-adaptere, og testen viser at det ikke er bare enkelt å få det til å . Med en DAB-adapter kan man få DAB-radio i bilen og nyte det brede utvalget av digitalradio.


Amadeus' bestselger ADRBT 4er best i test hos Politiken. I 20slukker FM-nettet, og skal du ha radio i bilen er det da DAB som gjelder. Problemet er bare at den tradisjonelle FM-antenna ikke kan ta .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi