Teoman eşi

Teoman'dan ay önce boşanan Ayşe Kaya, velayeti kendisinde bulunan küçük kızı Zeyno'ya miras hükümlerinin uygulanabilmesi ve kızının . Teoman ve eski eşi Ayşe Kaya kızlarıyla tatile çıktı. Teoman ve fotoğrafçı Ayşe Kara çiftinin aylık kızları var.

Teoman, geçen yıl boşandığı Ayşe Kaya'dan olan kızı Zeyno'yla Bodrum tatiline devam ediyor. Teoman ile iki yıllık eşi Ayşe Kaya, boşanıyor. Aylardır haklarında ayrılacaklarına dair haberler çıkan ancak ısrarla bu iddiaları reddeden çift, sonunda karşılıklı . Teoman ile fotoğrafçı eşi Ayşe Kaya'nın yıl süren evliliği tek celsede bitti.

Arkadaşlarının sırayla kucağına alıp sevdiği 1. Teoman'ın uzaktan sevmesi ise dikkat çekti. Boşanma arifesinde olan Teoman, eşi Ayşe Kaya'ya şarkı sözleriyle . Doğduğu yer, İstanbul'un, Tünel semtinde, Doğan apartmanı. Teoman'ı, bu apatmanın en etkileyen yanı, çocukluk .

Geçtiğimiz yıllarda ani bir kararla müziği bırakan Teoman, ardından yaptığı evlilikle. Dorthea değil Dorothea olcaktı Jon Bon Jovi'nin eşi. Teoman, (Çince: 頭曼單于 Toman; taht MÖ 2- MÖ 209), Asya Hun İmparatorluğu'nun kurucusu ve ilk hükümdarı olan Türk devlet adamı ve Mete'nin babasıdır. Ayşe Kaya ile dillere destan bir aşk hikayesi olan Teoman ve eşi neden boşanma kararı aldı kulislerde konuşulmaya başlandı bile.


Teoman, eşi Ayşe Kaya ve küçük kızıyla güzel havanın tadını çıkarmak için önceki gün hafta sonunu dostlarıyla piknik yaparak geçirdi. Kasım 20) Daha öncede fotoğrafçı eşi Ayşe Kaya ile boşanmanın eşiğinden dönmüş olan Teoman, kızı Zeyno için evliliğine ikinci bir şans . Türk Rock Müziği'nin sevilen sanatçısı Teoman'ın ay önce boşandığı eşi fotoğrafçı Ayşe Kaya, yaşındaki kızları Zeyno'nun mirasının . Rock yıldızı Teoman ile eşi Ayşe Kaya arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Bir süredir eşi Ayşe Kaya ile boşanacağı konuşulan Teoman, kızı hasta olunca evine döndü. Kaya ve Teoman'ın aradaki buzları erittiği .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage