Ikea platetopp barnesikring

Trykk inn låseknappen i sekunder for å aktivere barnesikringen og rengjøringsfunksjonen midlertidig. Da kan du rengjøre platetoppen uten å endre noen . Denne platetoppen har alle basisfunksjonene, pluss kokesoner med booster som er ideelt til å koke opp vann raskt, wokke eller brune kjøtt.

IKEAs garanti giver dig specifikke lovmæssige rettigheder, som. Før platetoppen slås på, skal kokeredskapet. Ta en titt på vårt store sortiment av kokeplater til fordelaktige priser!


Du kan velge mellom en rekke platetopper samt gassplatetopper og induksjonstopper.

Men på min så kunne jeg holde inne noen av knappene så den resatte seg. Vet at det finnes en type barnesikring for en vanlig komfyr. Mener jeg nettopp så et vern som passer til innebyggingstopp i en IKEA katalog. Defekt topp, barnesikring/lås på, eller låst elektronikk.


I bruksanvisning står det kun at vi skal påse at vi ikke har satt på barnesikringen uten å vite om det. Men vi har ikke små barn, og bruker ikke . PLATETOPPER IKEA har mange forskjellige platetopper, slik at dine. Vet at det finnes en type barnesikring for en vanlig komfyr.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi