Kantarellsuppe hvitvin

Kremet kantarellsuppe er super forrett eller en god og varmende kveldsrett. Tilsett hvitvin og kok inn til nesten all vin er borte. Slik lager du kantarellsuppen min til to personer: 2g kantareller. Stek kantareller og sjalottløk på middels varme i litt nøytral olje i et par minutter.


Tilsett hvitvin/eplejuice og la det koke nesten inn, tilsett deretter . Lager du en kremet soppsuppe, er det best med en relativt rik og fyldig hvitvin med moderat eikepreg, f. Mye god sopp, hvitvin, fløte og andre godsaker gjør denne oppskriften fra Lise Finckenhagen til en vinner. Enkel; Type: Middag; Karakteristika: Suppe . Hvitvinene dekker alt fra fisk- og skalldyrsupper til mer krydrete asiatiske typer. FIXME: Link format not implemented: link . Denne hvitvinen her var rett og slett bare midt i blinken. Dette er én av fem nye supper fra Christiania GlasMagasin sin nye suppeserie Bon Goût. Vår kantarellsuppe med fløte og hvitvin er en kremet og fyldig soppsuppe.


Den er tilsatt hvitvin for å gi suppen et enda rikere smaksbilde. Vi har allerede hatt et par runder med kantarellsuppe, da jeg var så heldig å få en. Det neste du gjør, er å ha i en skvett tørr sherry eller hvitvin. Suppe kommer i like mange varianter som en hvilken som helst. En elegant, fet, rik og kremet suppe sitter lenger i munnhulen, og er derfor grei å matche med vin.


Dessuten bruker vi litt lengre tid på å spise en . Kremet kantarellsuppe med timian og ripsgelè er varmende og deilig på smak og er ekstra god etter en lang. Tilsett hvetemel og fortsett å røre, før du heller over hvitvin og koker den inn i fem minutter. Du skal bruke følgende til denne oppskriften på Kantarellsuppe.


Kok dette opp før du heller i både hvitvin og matfløte.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi