Obos rabatt monter

Medlemsfordelen hos Montér ble avsluttet 31. Du får prosent rabatt på alle lugartyper på cruise til København. Betydelige rabatter på levering av fyringsolje, gass og pellets (Statoil). Gode avtaler for leveranse av strøm (Los). Finn Schjøll Blomster med levering over hele landet.


Hvor mye rabatt du kan oppnå avhenger av hva slags vare du kjøper. OBOS har avtaler med Montér, Maxbo Oslo og Maxbo Hvam.

På større byggeprosjekter kan du få rabatterte priser hos de store. Hos Montér kan du avtale en pris gjennom kjedens selvbyggerservice:. OBOS BBL er en medlemsorganisasjon med over 30medlemmer. Gode rabatter på diverse trelast, kjøkken, garderober, baderomsmøbler, parkett med . Grunnen til jeg spør, er at jeg bor minutt unna monter på Dal, men jeg i likhet meg mange. Monter 75- 1kr i obos rabatt, fortsatt 2mer.


Feel rabatt på alle varer til ordinære priser hos interiørkjeden Feel. Title: OBOS-bladet nr 201 Author: OBOS BBL, Name:. Jeg har valgt å være medlem i to ulike boligbyggelag, OBOS og.

Montèr, Bohus, Elkjøp, sportsbutikker osv. Du får faste rabatter når du handler med MasterCard fra DNB. Rabatten gjelder for hele handelen, også for allerede nedsatte varer. Kampanje på gratis montering av nytt kjøkken fra AUBO.


Montér har rabattavtale med en rekke organisasjoner som for eksempel Huseiernes Landsforbun Obos og Bate. Som medlem i Usbl får du blant annet prosent rabatt på alle varer til ordinær pris. Den gang det het HOBBL her på Hamar fikk vi rabatt ved handling hos. Hvorfor er dette begrenset til Monter og Maxbo?


Står du for eksempel hos Monter og lurer på om du kan oppnå rabatter, gir et enkelt søk deg mulighet for opptil rabatt som OBOS eller . Som OBOS medlem har du vel inntil rabatt :). Er ikke Obos medlem, men står mellom MVtil 89- og Nilfisk til samme . Står du for eksempel hos Monter og lurer på om du kan oppnå rabatter, gir et enkelt søk deg mulighet for opptil rabatt som OBOS eller TEKNA medlem! Jeg har sett på Monter, men de har så lite utvalg.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi