Industristøvsuger leie

MAXBO leier ut flere typer spesialverktøy slik at du ikke behøver kjøpe dyrt verktøy til bruk en sjelden gang. Dette dreier seg for eksempel om fliskuttere, . BufretLignendeSe det store online utvalget av Utleie av verktøy og maskiner hos BAUHAUS. Sørg for å kontrollere filterposen hele tiden. Hvis denne er overfylt så nedsettes sugeevnen betydelig. Stor industristøvsuger for utleie med motorer.


Leveres med lang slange og forskjellige munnstykker - endestykker.

Hos oss kan du leie det meste av rengjøringsmaskiner fra høytrykksspylere til vann/støvsugere. Høytrykksspylerne er både kaldtvanns- og varmtvannsvaskere. Støvsuger med høy kapasitet og strømuttak til hjelpeverktøy. Industristøvsuger - industristøvsuger, støvsuger, høytrykksvasker, kompressor, reparasjon,.


Limaco er delt i to avdelinger under samme tak - utleie og salg. Hos Byggmakker kan du leie et stort utvalg av spesialverktøy. Trenger du å leie en Profesjonell industristøvsuger? Vi har nå et par demomodeller for utleie til markedets beste priser.


Karcher industristøvsuger, tar gipsstøv osv.

Maskinens beholder er produsert i støpt polyethylen plast og har stk. Alto Industristøvsuger To motorer i industriell utførelse Vaskbart PET fleece filter, stor overflate på filteret gir høy effektivitet og lave . Ved behov for å leie en poleringsmaskin, luftrenser eller annen rengjøringsutstyr, kontakt oss. Utleie av alle maskiner til slipe gulv,sliping av gulv.


Bonemaskiner,multimaskiner, trekantslipere . Heavy-duty industristøvsuger med stort selvrensende kanalfilter. Velegnet til større rengjøringsoppgaver, med gulvslipemaskiner m.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi