Motta ehf faktura

Dersom mottakeren kan motta EHF-fakturaer, vil fakturasystemet foreslå å sende fakturaen i EHF-format. Du behøver heller ikke tenke på om du har riktig e-post- . De fleste økonomisystemer kan lage, sende og motta EHF faktura og.

Når en kommune mottar en EHF-faktura, går den rett inn i regnskapssystemet, og blir bokført mer eller mindre automatisk. Private og offentlige virksomheter kan spare store summer på elektronisk fakturering. For en større kommune som mottar rundt 0fakturaer i året, er det . EHF er et felles-europeisk digitalt format for fakturering for bedrifter og offentlige foretak.

Foreløpig er det ikke aktuelt at privatkunder mottar EHF . Hvor enkelt og sikkert ønsker du å fakturere dine kunder, og motta fakturaer fra dine leverandører? Ved bruk av EHF fakturering vil du oppleve forenkling på en . I Tripletex kan du både sende og motta EHF fakturaer. Spar ti kontroll og papirarbei og arbeidsflyten går enklere. I Norge er det EHF (elektronisk handels format) som gjelder for offentlig forvaltning, og E2B.


Jeg har en offentlig kunde som ønsker å motta elektronisk faktura. EHF (forkortelse for Elektronisk handelsformat) – er et nytt standardformat for å. EHF-format, og sender filen videre til riktig mottager.

EHF i et standardformat gjør at aktørene kan sende og motta dokumenter som er like, og dette vil gi bedre og mer smidig dokumentflyt. Sende faktura i Elektronisk handelsformat EHF. Mer informasjon om implementering av EHF: DIFI (Direktoratet for forvaltning og IKT) . Visma AutoInvoice er en tjeneste fra Visma som innebærer at du kan sende og motta fakturaer elektronisk mellom Visma eAccounting og andre . Som bruker av Debet Faktura ser du enkelt om kunden din kan motta EHF-faktura.


Vi har integrert et automatisk søk slik at du får opp et EHF-symbol. RINGBO har nå mulighet til å motta og sende fakturaer i EHF – format for alle kunder vi er forretningsfører for og ber om at dere benytter dette . Hvordan kan jeg motta elektronisk faktura direkte inn i 24SevenOffice? For å kunne motta elektronisk faktura, så må bedriften . Det er mulig å knytte vedlegg på EHF faktura i Visma Global.


VISMA BUSINESS: sjekk om dine kunder kan motta EHF faktura. Også bedrifter kan spare ti penger og miljøet ved å motta elektronisk faktura fra Glitre Energi Nett! Vi benytter standarden Elektronisk HandelsFormat (EHF) . Med Fakturo kan du sende EHF-fakturaer like enkelt som du i dag sender på papir eller.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi