Strandtorget kundeklubb

Som medlem i Strandtorgets kundeklubb mottar du sms om varer som selges til spesielt lave priser, ofte er det først-til-mølla som gjelder. Strandtorget kjøpesenter ligger rett ved Mjøsa og Ei Lillehammer. Det begynner å nærme seg brudeshow på Strandtorget.

Kundeklubb Supertilbud kun på sms, Shoppingtips, Nyheter i butikkene, Aktuelle aktiviteter, Info om det. Strandtorget kjøpesenter har egen kundeklubb med mange fordeler og overraskelser. Det fikk Thea erfare da hun nylig var på shoppingtur. To see more from Skoringen - Lillehammer Strandtorget on Facebook, or create an account. Kontaktinformasjon for Strandtorget Kjøpesenter Lillehammer, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer.


Meld deg inn og få tilgang til medlemsprisene! Send kodeord STRANDTORGET til 22eller gå inn på . Hvis du ikke er det lønner det seg å melde seg inn Vi er ute med et kuponghefte med . Bli med Strandtorget kundeklubb og Julegavejakten! Hjelp nissen med å samle inn flest pakker helt frem til julaften. Den flinkeste vil bli belønnet med et gavekort . Det lønner seg å bli medlem Send SMS med kodeord Strandtorget til 22#kundeklubb #kuponghefte #strandtorget #cubus #tilbud #bedreblirdetikke. ET MAGASIN FRA STRANDTORGET INNHOLD Kom mai med liv og lyst!


Vinteren slipper taket og våren har kommet med sine lyse dager og . Med sine butikker er Strandtorget det største kjøpesenteret i. Senteret er en del av Strandtorget Handelspark. Bli med i vår kundeklubb KOZMOS Ekte Lekeglede, og opplev en verden av fordeler. Bli med i vår kundeklubb KOZMOS Ekte Lekeglede, og . Meld deg inn i dag og få en rekke eksklusive . Samleservice, eksklusive tilbud og kundekvelder. Siste sjanse i dag #amandastorsenter #kundeklubb #app #tilbud #raglamyr.


Juvena SkinEnergy for medlemmer i Strandtorget kundeklubb.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi