Airwheel aldersgrense

Motorisert enhjuling som Airwheel er ikke et leketøy, men et kjøretøy. Selv om det er års aldersgrense, blir Airwheel også brukt av barn. Vurderer sterkt og kjøpe med såkalte airwheel men er de lovlige i Norge?

Har hørt litt forskjellig her og der og er derfor usikker hva er egentlig aldersgrensen? Vi får mange spørsmål om hva aldersgrensen er for å kjære ClassyWalk, AirWheel og liknende framkostmidler. Kanskje har du kjøpt din lovlig i utlandet, men . SVAR: Hei Airwheel går under de samme reglene som gjelder for Segway. Nå er det endelig offisielt, Airwheel er lovlig i Norge fra 1. Det innføres års aldersgrense for å kjøre selvbalanserende kjøretøy, men ikke krav om . Si ;D-innlegg: En senking av aldersgrensen på AirWheel kan gi oss en by vi kan puste i, samt aktive og sosiale barn. DU MÅ VÆRE ÅR: Det er 16-års aldersgrense på alle typer.


Se hvordan det gikk da Dinside testet enhjulingen Airwheel: Hvor mange . Airwheel ble lansert i Norge i juni i fjor, men det var først i vår at salget tok av, ifølge. Politiet advarer: 16-års aldersgrense på enhjuling. NYTT REGELVERK FOR SMÅ ELEKTRISKE KJØRETØY.


Og aldersgrensen for Segway kan bli senket.

I Norge finnes det ulike typer ståhjulinger, fra store tohjulinger som Segway og Speed Walker, til mindre enhjulinger og ståbrett som Airwheel og ClassyWalk. Born under år brukar airwheel sjølv om det er ulovleg. Segway; Det er års aldersgrense; Maks tillat hastigheit er kilometer i timen . Aldersgrense og diverse regler for dette.


Ser ikke poenge med hoverboard når du kan ha Solowheel/Airwheel? Vi har fått informasjon fra politiet som vi videreformidler til foreldre: Det er års aldersgrense for å kjøre selvbalanserende kjøretøy som Air-wheel, Segway o. Vi minner om at det er års aldersgrense for å bruke disse. Vi vil med dette minne alle om at motoriserte leketøy som Airwheel og Segway har års aldersgrense. Mange suser rundt på ClassyWalk, Airwheel, hoverboar Skywalker, Speed Walker og andre.


Grunnen til at det er aldersgrense på disse er at de har motor. Gå ikke glipp av årets morsomste julegave! Skateboard Airwheel Mtil testing, snart for salg. Aldersgrense er en lov, regel eller anbefaling som forteller hvor mange år en person må være for å oppnå en rettighet eller få tilgang til noe. Zopp med Airwheel APP og ha full kontroll på batterikapasitet, fart, distanse osv.


Det er svært populært med enhjulinger, ståbrett og ståhjulinger. Men aldersgrensen er år, og hvis du lar barna dine kjøre rundt på slike uten at de er gamle .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi