Muskatnøtt jotun

Fuktbestandig; Inngår i Jotuns godkjente våtromssystem; Dekkgaranti på to strøk. Nydelig i kombinasjon med 18Sans, 10Egghvit og andre mørkere bruntoner som 19Muskatnøtt. Veggen er malt i skyggeblå fra Jotuns Pure Color.

Vegg-til-vegg-teppet Fletco sisallike fra interiorkupp. Selger cirka liter, av dem er uåpnet som rest i et 9-liters spann. Mengden holder fint til to strøk på et rom.


Nydelig matt farge, kjøpt på Maxbo i juni.

Angrer ikke et sekund på at eg malte rommet med muskatnøtt! Hvordan går muskatnøtt sammen med bomull på veggene? Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Jotun LADY på Facebook. Bilder fra Scanox og Jotun, med kombiasjoner, fargekoder og navn.


Interiør og Fargedesigner i Jotun, Nina Klæboe, får daglig spørsmål om greige. Nydelig farge til den mørkere bruntonen 19Muskatnøtt! LADY 16Marrakesh Starter med en av hovedfargene i leiligheten.


En lun varm farge som blir fin til Jotun lady 11Sand. Tekst og bilder i artikkelen her er hentet fra Jotun Lady sin inspirasjonsblogg.

Datteren min valgte den for å ha på panelveggen på rommet sitt(har en lysere farge på de tre andre veggene), og jeg syns den er skikkelig fin, . Sober, nydelig farge, litt kaldere enn de andre jeg har nevnt. Man må ikke være redd for å mikse kalde . Våre beste beige farger - LADY InspirasjonsbloggPeis malt i SENS 19Muskatnøtt. JOTUN FARGETRYGGHET: Ved å bruke Jotuns produkter er du sikret at . Også på fire vegger, sier fargesjef i Jotun, Lisbeth Larsen. Men hos Borge, Norges største leverandør. Se gjerne på 18sans + 11Sand + 19Muskatnøtt sammen :o) Detaljer som lister, . Skulle du ønske en mørkere farge inntil er 19Muskatnøtt, eller 25Krydder fine.


Ein pust i bakken, vårt soverom med ett strøk av fargen muskatnøtt. Jotun Pure Color Supermatt 19Muskatnøtt, med ein kontrastvegg i Lady . Nydelig farge til den mørkere bruntonen 19Muskatnøtt!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi