Importere brukt tilhenger

Bil og tilhenger til bil som blir registrert første gang etter 15. Fabrikknytt kjøretøy, som er EF-typegodkjent og importert av privatpersoner, må du framstille for. Enkeltgodkjenning av bruktimporterte kjøretøy.

Hjem/Forum/Frontlaster og tilhenger/import av tilhenger fra Sverige. Hva må til for å få en bruktimportert tilhenger registrert? Det er ikke registreringsavgift på første gangs registrering, så man kan kjøpe en brukt henger i Sverige og registrere den gratis i Norge.


Import av tilhenger - posted in Åpen Post: Hvis en importerer tilhenger.

Avgifter på import av tilhenger - narkiveno. CIW1N/avgifter-pa-import-av-tilhengerBufretLignendeLurer på å få tak i en rimelig combi-camp eller liknende, men bruktmarkedet er ikke særlig stort i Norge. Skrevet av Emne: Import av henger (Lest 21ganger).


Nå sier ikke du noe om det er ny/brukt henger du kjøper. Ergo kan man kjøpe brukt henger i Sverige, men registrere den gratis i Norge. Den Svenske momsen må betales før man kan importere.


Jeg trenger en ganske stor henger og har funnet ut at det er alt for dyrt å kjøpe en ny henger i Norge. Brukt henger er et mulig et alternativ, men . Poenget med det er at jeg kan få tak i en rundt år gammel henger med.

Importere brukt tilhenger,kjøpe båt i sverige forum,sg fórum,brukt bil forum,brukt bil forum no,hellasz fórum,prohardver fórum,brukt bil forum skien,brukt hifi forum. Skal du importere en bil eller et annet kjøretøy til Norge, må du komme via en betjent grenseovergang. Her skal du melde deg til Tolletaten på . Brukte tilhengere til salgs i Tyskland på Mascus. Søk i kategorien tilhengere som kommer fra Tyskland.


Du kan utvide ditt søk i tilhengere fra hele verden. Jeg vil ha en rimelig henger, rett og slett fordi med huskjøp og muligens. Mye en-akslet ute å går om man ser brukt. Om du importerer henger fra sverige må du betale MVA og registreringsavgift på noen få hundrelapper. I tillegg er det ingen registreringsavgift på importert henger, da det.


Du kan bruke kjøretøy importert fra utlandet i Norge med utenlandske kjennemerker (bilskilt) i inntil. Også tilhengere er, med visse unntak, registreringspliktige. Jeg vurderer å gå til anskaffelse av en biltilhenger.


Kanskje ikke nok å tjene på det til å ta jobb og bryderiet med å importere selv (?) +Espen+. Men å bruktimportere drømmebilen er ikke alltid like enkelt. Tilhenger tilpasset amerikansk bil skal også kunne godkjennes på visse vilkår.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi