Sjekke eu kontroll

Forskrift om periodisk kontroll av kjøretøy (Lovdata) . Bilførere kan selv sjekke når kjøretøyet deres skal på kontroll ved hjelp av registreringsnummeret: Send sms registreringsnummer til 2282 . Målet med EU-kontrollen, eller periodisk kjøretøykontroll (PKK), er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark.

Når er fristen for EU-kontroll på bilen min? Sjekk vognkortet ditt for å finne ut når det er EU-kontroll frist! Vi utfører EU-kontroll (periodisk kjøretøykontroll) mens du venter.


Ha vognkortet klart; Ha en ren og ryddig bil; Sjekk at du har en refleksvest i bilen.

Legg inn registreringsnummer nedenfor og søk opp frist for neste EU kontroll. Legger du igjen mobilnummer vil vi sende deg . Hvordan vet jeg når bilen skal på EU-kontroll. GLEMMER EU-KONTROLLEN: En halv million nordmenn glemmer.


Godkjennt på eu og så kan du sjekke etter feil på ditt faste verksted og . Nærmer det seg EU-kontrollen, så sitter du kanskje med den samme spente følelsen som når du skal til tannlegen? Skriv inn registreringsnummer for å sjekke frist for EU-kontroll (periodisk køyretøykontroll). Kontrollen kan utførast hos godkjende bilverkstader og NAF sine . Sjekk når det er din tur og hva EU-kontoll innebærer.

Et krav om sjekk for flere mangler i bilen gjør at det vil bli vanskeligere å. Mens dagens EU-kontroll går gjennom ulike punkter, vil den nye . Hos Enviro Bil kan du få utført EU-kontroll til svært gunstig pris. Du kan også sjekke når din bil har kontrollfrist på våre hjemmesider her:. Sørg for å ha dekk med lovlig mønsterdybde, minimum mm . Som bileier er det et krav at bilen skal til Periodisk kjøretøyskontroll fire år etter registrering første gang.


Blant de nye kontrollpunktene i revidert kontrollveiledning kommer også . Nei, hadde jeg vært deg ville jeg tatt ny EU-kontroll, fikk jeg beskjed om. Jeg ba han på NAF om å sjekke bremsene og demperne, og sa . Neste gang du leverer bilen til periodisk kjøretøykontroll (EU-kontroll) skal den sjekkes. Blant annet skal kontrollorganet nå sjekke at bilen har refleksvest, og at . EU-kontroll/periodisk kjøretøykontroll/PKK er et lovbestemt krav om kontroll av bilens. Kontrollen sjekker ikke vanlige service og vedlikeholdspunkter eller ren .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi