Best i test dab radio

Mange av DAB-radioene kan også brukes som høyttaler for strømming av musikk, og salget av. Her finner du testen for beste DAB-adaptere. En bærbar radio er ikke bare en utømmelig kilde til nyheter og underholdning, den.


Ronny fra NRK Ptester om han kan høre forskjell på DAB og FM. En ny radio gir deg både bedre lyd og musikkstrømming, her er noen av de beste. Pure Highway 4gir glimrende lyd fra DAB og DAB+, og den har noen fiffige funksjoner.


Den bærbare Amadeus-radioen er først og fremst enkel å bruke.

Vi har testet et utvalg radioer med DAB, DAB+ og FM som koster mellom. De rimeligere radioene vi tester her egner seg nok best til å høre . DAB- radioene buler fortsatt i lomma, men det nærmer seg. Amadeus' bestselger ADRBT 4er best i test hos Politiken. Amadeus' DAB-radio vinner testen på grunn av god lyd og lekker design.


Redaksjonen i Lyd og Bilde har testet femten DAB-radioer, blant annet disse. Her er alle DAB-radioene i fallende rekkefølge; altså de beste først, deretter de . Finn billigste DAB-radio og internettradio her. DAB-radio og internettradio inneholder 2varer.

Vi viser laveste pris fra over 2nettbutikker.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Varsellampe motor