Førerkort be

Er tilhengerens tillatte totalvekt over 35kg, må du ha førerkort i klasse C1E selv om bilen tilhører klasse B. Bærum trafikkskole AS tilbyr oppæring i BE og B9 som er de to type tilhenger førerkort som finnes til personbil. Når du skal kjøre med tilhenger eller campingvogn må du sjekke både førerkort og vognkort for å kjøre lovlig.

Skal du kjøre med større henger og trenger førerkort i klasse BE. Ta førerkort for tilhenger hos Posiv trafikkskole. Dette er et førerkort det er behov for å skaffe seg hvis man har bil og tilhenger som tilsammen har tillatt totalvekt som overstiger 3500kg.


Hvis du ikke har gyldig BE førerkort risikerer du bøter, inndragelse av førerkort og kan bli stilt økonomisk ansvarlig dersom det skjer en ulykke.

Ta førerkort på tilhenger ved Os største trafikkskole. Vi holder til sentralt i Os sentrum, og møter våre elever på avtalt sted. Filmen viser deler fra opplæring på tillhenger førerkort, og følger rekkefølgen ved oppkjøring. Kjørpent AS tilbyr opplæring for førerkort klasse BE/Bi Bergen.


Kontakt oss for ett tilbud på tilhengerlappen til deg eller din bedrift. Trenger du eller dine ansatte førerkort på tilhenger? Våre pakketilbudfor tilhenger er konkurransedyktige på pris og tilpasses dere. Bgir tillatelse til å totalt kjøre bil + tilhenger inntil 4250kg.


Bkrever minst timers obligatorisk opplæring.

Mørkekjøring er obligatorisk for alle som skal ta førerkort. Vi holder derfor kurs hver uke i perioden fra oktober til mars. Førerkort er et sertifikat som er påkrevd for førere av motoriserte kjøretøyer.


Det er et bevis på at innehaveren av kortet har førerrett til klasser spesifisert på kortet. Rogstad Trafikkskole har lang erfaring med opplæring til førerkort i Bergen og omegn. Vi leverer: Førerkort B - Førerkort BE - Førerkort A + A- Førerkort M . Skal du ta førerkort for mope motorsykkel eller bil? Vår avdeling i Drammen står klar til å hjelpe deg.


Ta kontakt med Wright Trafikkskole i dag! Innehaver av førerkort i klasse BE, utstedt etter 1. Norge for traktor, med konstruktiv hastighet ikke over km/t og tillatt . For øvrig gjelder følgende definisjoner for .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi