Microsoft svindel telefonnummer

TYDELIG MICROSOFT-SVINDEL: Her ser du et nummer vi i Dinside ble oppringt av: 989. Et norsk telefonnummer ville aldri hatt syv siffer . MISBRUKER NUMMERET HANS: Hans Christian Færden sitt telefonnummer havna fort på en telefonterror-liste. FIKK NYTT NUMMER: Til slutt gadd ikke Diderik Schnitler å ta telefonen. Også Microsoft sier det har vært en økning i slike svindelforsøk. Microsoft tar aldri kontakt med kunder per telefon.


Har du blitt utsatt for Microsoft-svindel, eller lurer du på hvordan svindlerne går fram? Microsoft-svindlerne er på ringerunde igjen. RINGER: Dette telefonnummeret kommer opp på skjermen når Microsoft-svindlere ringer. Ivar Ruud er en av de som i fjor vinter ble oppringt av et utenlandsk nummer, i dette tilfellet en kvinne som sa hun jobbet for Microsoft. PASS PÅ: Politiet advarer for svindelforsøk.


De utgir seg ofte for å komme fra Microsoft eller banker, sier operasjonsleder. Kenneth Sundvoll lot seg ikke lure da han ble oppringt av svindlere. I stedet laget han en over seks minutter lang video der bedrageren fikk . Politiet og Microsoft advarer mot å tro på svindlere som påstår de. Man bør notere seg at svindlere også kan ringe fra andre nummer enn . Firmaet Holmestrand Utvikling as har fått telefonnummeret sitt hacket av utenlandske Microsoft-svindlere, som misbruker nettopp deres . Nummeret det ringte fra var 917667- et nummer som ikke gir noen. Det viste seg etterhvert å være en såkalt Microsoft-svindel, hvor de . I kjølvannet av at utenlandske Microsoft-svindlere ringer fra falske norske nummer, har Dinside selv sjekka hvor enkelt det er å forfalske identiteten vår på telefon . Svindlere kan late som de ringer fra nummer de egentlig ikke ringer fra.


Nei, det er ikke Microsoft som ringer og vil hjelpe deg med virus på. Les også:Politiet advarer mot telefonsvindel fra deres telefonnummer . Når det ringer fra denne norske mobilen er det Microsoft-svindlere fra. En virkelig langtlevende svindel er “Microsoft-svindelen”.


Ofte også telefonnumre som tilhører en person i lokalmiljøet. Vil start med å si at som du mistenker så er dette kun snakk om svindel. Det finnes heller ingen mulighet for at vi registrer et telefonnummer, eller personalia, . Pedersen svarer når telefonnummeret som politiet advarer mot, ringer til en av Lofotpostens telefoner. Politiet i Øst-Finnmark får mange henvendelser fra personer som er blitt oppringt fra nummeret 7895546 som tilhører Vadsø politistasjon, .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi