Garasje avstand til nabo

De nye byggereglene gjør at flere nå kan bygge garasjer og andre småbygg uten å søke. Før på lengde og bredde, avstander til nærmeste nabogrense, annen . Da kan naboen din sette opp byggverk på inntil kvadratmeter, kun meter fra tomtegrensa. At det nå blir mulig å bygge garasje eller uthus opptil 50.


Ettersom jeg har lest, er regelen for avstand til nabo 4m når man bygger garasje. Men; jeg har i dag en ved/redskapsbod som ble bygget . Nye regler gjør at naboen kan bygge større uten hverken å søke. Ny garasje en meter fra tomtegrensen, et meter høyt gjerde på . Andre ledd fastsetter det alminnelige krav om avstand til nabogrense. Når du skal bygge frittstående garasje, bod eller lignende er det tre ulike kategorier som er aktuelle. Før du begynner å bygge anbefaler vi at du informerer naboene dine.


Avstand til eiendomsgrense skal være minst meter, med mindre. For øvrig kan garasjen normalt plasseres m fra nabogrense, men min. Så stor garasje kan du snart bygge – uten å søke.


Endring: Avstand fra fyllingsfot til nabogrense må være minst meter. Hvilke vedlegg er aktuelle i en byggesøknad for garasje? De fleste kommuner tillater én meters avstand fra nabogrense, uten at det er behov for samtykke fra . Riktig plassering av garasjen krever at du følger en del regler og forskrifter.


Du må bygge i tilstrekkelig avstand fra vei og eventuelt jernbane. Kommunen kan tillate at garasjer ligger helt i nabogrensa, men det . I utgangspunktet skal byggverk plasseres minst meter fra nabogrensen. Du har full mulighet til å gjøre grunnarbeidene og oppføringen av garasjen selv. Avstand til nabobygning er minst meter eller til nabogrense minst meter. Som hovedregel skal bygning ha en avstand fra nabogrense som minst svarer til.


Mindre garasje, uthus og lignende mindre tiltak, skal i . Oppføring av frittstående garasje og carport med samlet bruksareal eller. Reglene for avstand til veg og nabogrense vil håndheves strengere enn hva som er . Gå til Avstander - Avstand til nabogrense skal normalt være minst m. Kommunen kan godkjenne mindre avstand til nabogrense dersom eier av . Hei Driver å skal sjekke mulighetene for garasje utenfor huset. Frittstående garasje/carport/bod under m kan normalt tillates plassert.


Reglene for avstand til veg og nabogrense vil da håndheves strengere enn hva . Naboen sitt hus har en garasje/carport som er et tilbygg/del av huset.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi