Navigasjon ipad sjø

Da kan det være en trygghet og et nyttig hjelpemiddel å ha med en kartplotter i båten. Hvorfor betale 50kroner og mer for en kartplotter, når en iPad kan gjøre samme. Men nesten er ikke godt nok på sjøen i ukjente farvann.

Visst går det an å bruke iPad til navigasjon på sjøen! Det finnes flere apper til iPad som viser båtens posisjon i kartet. Bruker det mest på ipad men det går å bruke det på telefonen også.


Skal jeg studere kart og grunner på tlf så bruker jeg på sjøen gule sider sine kart.

Kun nautiske mil med sjø kan vises i kartbildet, dersom man ønsker detaljer som stedsnavn og . Akkurat i tide til båtsesongen lanseres det nå en ny navigasjonsapp for iPad og iPhone beregnet for alle som skal på sjøen i sommer. Gule Sider På sjøen har fått god mottagelse av våre brukere, nå er det på tide å ta På sjøen-appen til neste nivå - med AIS! Men Android-versjonen ligger et par fot bak iPad-versjonen. ANDROID-/iOS-APPER: Med disse appene unngår du skjær i sjøen.


Vær for øvrig oppmerksom på at Gule Sider har en egen sjøkart-app for iPad. Kaptein Øyvind Nilssen liker å navigere under taket ved hjelp av et nettbrett og en. For å teste Navionics Marine grundig var vi på sjøen i syv dager.


NaVida er i utgangspunktet gratis, men vil du dra nytte av de nye HD-sjøkartene så må disse kjøpes innen i appen.

Undertegnede testet i fjor sommer en svensk navigasjonsløsning for iPad - SeaPilot. Pressemelding fra Gule Sider): Gule Sider På sjøen for iPad gjør det enklere å planlegge båtturene dine mens du er på farten. Gule Sider På Sjøen” er også koblet til Gule Siders søketjeneste slik at du kan søke etter. I appens digitale sjøkart kan du i tillegg til navigasjon for norske og svenske farvann finne. Garmin presenterer BlueChart Mobile Marine App for iPad och iPhone.


Vår populære Gule Sider Navigasjon er rask og enkel å bruke, og ble kåret til. Gule Sider På Sjøen er et raskere, enklere og bedre hjelpemiddel for deg som . Valget står mellom iPad med vanntett hus (upraktisk) eller Sony Xperia Tablet Z, som jo allerede. Selv bruker jeg kun papirkart for navigasjon, men kan i enkelte tilfeller finne på å bruke . Opplegget er en ren kopi av AppStore for iPhone og iPad hvor du kan.


Navionics satte en helt ny prisstandard for navigering på sjøen med sin . Det gjenstår for meg den beste gjennom tidene beskyttelse, på sjø og land. Klumpete og ganske dyrt, Mens, men lagt til kostnaden av en iPad . För att det ska fungera behöver du valfri Android-platta eller en Ipad med 3G-uppkoppling. Wifi-modellen av Ipad har inte inbyggd gps.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi