Faktor 10

Faktor er et læreverk med rolig progresjon, kortfattet tekst og enkelt språk, slik at den skal passe best mulig for alle elever. Vår nettside benytter informasjonskapsler (cookies) for å gi . Skriftlige terminprøver to ganger i året.

Digitale vurderingsskjemaer til terminprøvene og kapittelprøvene. Med trygg progresjon, en god og utprøvd modell for differensiering og vekt på repetisjon, skaper du gode læringsopplevelser i matematikk ved . Førtesten hjelper deg med å kartlegge før-kunnskapene dine. Den inneholder oppgaver fra hovedområdene i læreplanen og tar for seg de grunnleggende . Vi bruker potenser av (, , , 1, 1, 1, 1, osv.) . Innhol design og funksjonalitet i 10-FAKTOR er levert av KS, som også er rettighetshaver. Faktor Grunnbok (Innbundet) av forfatter Espen Hjardar.


Og der var endelig også Faktor klart på Campus. Behovet må ha vært stort, for skoleklasser er allerede registrert! Kjøp boken Faktor av Espen Hjardar, Jan-Erik Pedersen (ISBN 9788202475611) hos Adlibris. Faktor Oppgavebok (Innbundet) av forfatter Espen Hjardar.


Grunnboka har en rolig progresjon med kortfattet tekst og enkelt språk, slik at den skal passe best mulig for alle elever.

I den reviderte utgaven har vi lagt til flere . Faktor 10: matematikk for ungdomstrinnet. HR Personalsjefnettverk i Akershus juni - 2015. Anne Margrete Fletre fagsjef ledelse KS Arbeidsgiverpolitikk . Faktor tio hänvisar till möjligheten att skapa produkter och tjänster som tar i anspråk avsevärt lägre andel naturresurser än konventionella alternativ. Willkommen auf der Website von faktor 10.


Das Architekturbüro faktor Gesellschaft für Siedlungs- und Hochbauplanung mbH hat sich spezialisiert auf . Mulig vei for å redusere energibruken med i et kontorbygg. Motivasjon for å gjøre noe nyttig og verdifullt for andre, også kalt prososial motivasjon, er en drivkraft for mange. Kjøp 'Faktor 1 alternativ oppgavebok, matematikk for ungdomstrinnet' av Espen Hjardar fra Norges raskeste nettbokhandel.


Faktor - Espen Hjardar Jan-Erik Pedersen Line Jerner.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den lille gangetabellen

Hva er nøkkelvidde

Varsellampe motor