Flytrafikken

Informasjon om alle landets flyplasser med avgang- og ankomsttider. Her kan du sjekke hvilke fly som befinner seg over Sørlandet. Stort flykart med posisjon, kurs og fart i sanntid.

Brønnøysunds Avis - BAnett, Norges første nettavis - for Sør-Helgeland. Forsinkelser og kanselleringer i flytrafikken. Flere flyavganger fra Bergen og Oslo er innstilt eller forsinket på grunn av ekstremværet Urd.


En rekke nettsider gir deg live oversikt over flytrafikken.

For dag siden - Flytrafikken i Molde holdt seg i desember. Andre året med over halvmillionen Totalt var passasjertallene for Molde lufthavn Årø på 503. Det kan bli forsinkelser i flytrafikken på grunn av ekstremværet Urd. Luftrommet over Sør-Norge er åpent igjen, etter at feil ved radarene både i Stavanger og på Oslo lufthavn Gardermoen hindret fly fra å ta av. Ekstremværet Urd kan føre til forsinkelser i flytrafikken andre juledag.


VG Nett) Radarproblemer fører til store forsinkelser i flytrafikken i store deler av Øst-Norge. Vigra opplevde ein nedgong i talet på passasjerar i november. Bodø lufthavn har måttet stenge i perioder 1. Flyplassen holdt stengt mellom 15:og 18:på grunn av . Dramatisk nedgang i flytrafikken til og fra Sola. Så langt i år har trafikken til og fra Stavanger lufthavn sunket med prosent. Forventer fortsatt sterk økning i flytrafikken.


KNING: Flere utenlandsavganger til og fra Tromsø lufthavn fører til optimisme foran de kommende . Bodø (NTB): Flytrafikken til SAS og Widerøe vil gå som normalt, men Norwegian vurderer ulike alternativer dersom det blir streik ved Bodø . Redusert rutetilbud og situasjonen i oljebransjen har ført til nedgang i flytrafikken i fylket. Solstorm fikk radarsystemet til å kollapse. Det kan bli forsinkelser i flytrafikken på grunn av ekstremværet Urd som treffer Sør-Norge i morgen. Møt på flyplassen til vanlig tid og følge med på .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi