Peppersaus hjemmelaget

Peppersaus passer utmerket til biff og alle stekte og grillede retter av okse og svinekjøtt. Dette sausen er fyldig med god smak av pepper. Vart opp med et skikkelig festmåltid med saftig pepperbiff og bakt potet.

Selv om alt lages fra bunnen av, er denne oppskriften lettlaget. Om det ikke stemmer, så får det heller være. For, hva ville livet vært uten bearnés - eller si brun saus?


Ta en reise et par tiår tilbake i tid med denne deilige sausen!

Peppersaus Ingredienser: dl fløte kjøttbuljongterning på dl vann 1/2. Falafel i hjemmelaget pitabrød med friske grønnsaker, hummus og . Denne oppskriften er fra kokeboken Kjøtt og Vin som Trond Moi og Toralf Bølgen ga ut i 2008. Pepper må man selvfølgelig også ha for å lage peppersaus, og nykvernet pepper er best.


Jeg har brukt min egenkomponerte favoritt . Drops druer eltefritt brød Falafel Frokost frokostbrød Frukt fruktfat Grytebrød helsteikt hjemelaget hjemmelaget horn hvitløksbrød . Rødvinssausen og peppersausen har samme utgangspunkt. Lise Finckenhagen serverer peppersausen til vilt. Peppersaus: Smelt smøret i en gryte og la det bli gyllent. Rør inn melet og rør til blandingen er jevnt brun.


Koteletter er ikke uvanlig søndagsmiddag i heimen, og til en slik rett passer peppersaus perfekt. Ha i fløten og la det koke inn til det blir tykt. Etter Adrian var lagt , så koste vi oss med en bedre middag . Rask og enkel peppersaus som kan serveres til svinekjøtt, biff og kylling.


Her finner du Karoline Dyhre Breivangs oppskrift på biff med peppersaus á la Karoline. Biffstrimler i hjemmelaget peppersaus, brokkoli og fløtegratinerte poteter! Gode aktiviteter for interesserte gjester. Mitt kongerike for en biff er det sikkert noen som har sagt en gang i tiden og en undersøkelse har vist at mer enn av verdens befolkning som ikke.


Jeg har en genial peppersaus som jeg pleier å lage opp i store. Sausen var ok, men minner meg mer om posesaus enn hjemmelaget.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi