Dødt vann

Anoksisk vann kalles ofte for dødt vann, fordi det ikke finnes synlig liv der. En del arkebakterier kan bruke svovel som oksydanter, og trives under anoksiske . Jeg har som kjent et eksperiment gående for å finne ut om vann som har vært i mikrobølgeovnen dreper planter.

Til nå har resultatet vært svært skuffende. Dødt organisk materiale i ferskvann består av ansamlinger av døde plante- og dyrerester på bunnen av ferskvann. Det er først og fremst nedbrytere som lever på . Vann er en naturressurs som i utgangspunktet er tilgjengelig overalt.

Forskning viser at svært mye av det rensede vannet er dødt og livløst. Vann som har stått i glass eller flaske ute i rommet over natten, smaker ikke helt det samme som 'ferskt' vann. Lærere i rørfag har i alle år sagt at svart vann er bra, for det er dødt vann. De vet ikke at det svarte vannet er magnetitt, som er rester etter . I Japan er flaskevann kjent som dødt vann.


Hva om du fikk muligheten til å drikke vann som om det kom rett fra naturen hver eneste dag. Vårt resirkulerte vann er forurenset med tung og negativ energi avtrykk. I over år har et eget bobleanlegg blåst luft ned i terskelfjorden Botn.


Vann på flaske er dødt vann og oksiderende, det kan føles forfriskende med kullsyre som dessverre er forsurende for kroppen og derfor helseskadelig.

Betydningen av dødt vann: dødt vann (utellelig) (nautiske) Den eddying vann under en saktegående skips teller. Didache” er navnet på en lærebok i disippelskap som kommer fra den første kirkens tid. Jeg har alltid vært fascinert av den lille . Jorden består av mest vann og så er våre kropper.


I dette ligger en avgjørende nøkkel som vi bør være å legge merke til. I eventyret Ivan tsarevich og Grey Wolf animerte ulv drepte eieren ved hjelp av dødt vann. Behandling av dødt vann i forrige århundre oppfinnere interessert i en prosess som foregår i vann som følge av sin håndtering av elektrisk støt. Avkjøl flaskevannet, sånn at det får så lik temperatur som vannet fra krana.


Noen steder i Norge har dessverre veldig dødt vann i springen, . I folkemedisinen, er det mange eksempler på at de døde vann . Vi liker å tro at det vannet vi får i krana er renere enn det ofte er. Da er du også sikret helt rent (men dødt) vann. Da får du l ionisert alkalisk vann og 0. Alkalisk og surt vann brukes til helt forskjellige formål.


Vann er trolig den merkeligste kjemiske forbindelse i hele universet, med fysiske egenskaper vi knapt hadde forestilt oss.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi