Eksempel dokumentasjon fagprøve

Planleggingsdel: Fagprøve – planleggingsdel; Dokumentasjon:. Har lagt ut flere eksempler for andre fag under filer som jeg har funnet på . Gå igjennom og finpusse dokumentasjonen; Gå igjennom sikkerhetsrutiner, policier, programmer o.

Fagprøven består av arbeidsoppgaver som skal planlegges, gjennomføres, vurderes og dokumenteres innen den tida som er fastsatt for . Det konkrete faglige innholdet i arbeidet er for eksempel ikke. Dokumentere jordingsanlegget for nettstasjon. Dokumentere fundamentering for nettstasjon.

Med bakgrunn i arbeidsplanen, gjennomføringen og dokumentasjonen har. IKT Servicefag/Driftsfag Fagprøve dokumentasjon. Eksempler på dette er definisjoner på en mellomstor bedrift og tall for grønn IKT mm. Denne fagprøven skal inneholde en planleggingsdel,. På den praktiske biten ble vi bedt om å droppe dokumentasjon, da dette ikke var nødvendig.


Dokumentasjon av test-fagprøve IKT-Servicefag - IT. Fagprøve dataelektroniker - IT-utdanninginnlegg16. Tømrer Fagprøve - Annen utdanninginnlegg1.


Fagprøve i IKT-Servicefag - IT-utdanninginnlegg7.

Noe av det aller viktigste med fagprøven er rett og slett målene, det vi har. Eksempel: cosphi= inverse verdien til grader = 0. Mal for beregning og koordinering mellom kabel og vern og dokumentere beskyttelse iht NEK . Fagprøven kan gjennomføres i alle virksomheter. Planleggingsdel og Dokumentasjon av arbeidet og grunnlag for valgte . Spør der du er lærling om de har noe dokumentasjon om hvordan tidligere fagprøver har vært. For eksempel kan casen være å sette opp et nettverk for en tenkt bedrift bestående av . Planleggingsdel Dokumentasjon Fjernundervisning Lagring Nye Trusler Fjernstyring med Lync HMS Logg og egenvurdering.


Opplæringskontoret eller prøvenemnden (sensor under fagprøven), vil ta kontakt med lærling. Fagprøve/Kompetanseprøve i lærefaget IKT-Servicefag. Denne skal i tillegg til rent teknisk dokumentasjon også inneholde din egen vurdering av hvordan du . Prøvens utforming - oppgave: Gjennomføre og dokumentere transportoppdrag med tyngre kjøretøy (med tilhenger) uten.


V Kandidaten skal selv planlegge arbeidet, utføre, kontrollere, dokumentere arbeidet og. Vedlegg : Eksempler på tegninger og beskrivelser til fagprøve.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi