Elefant fakta for barn

Etter at en elefant har født, samles hele flokken rundt den nyfødte for å beskytte både mor og barn. Elefantflokken hjelper også til med å få . Elefanter (elefantdyr, elefantfamilien, Elephantidae) er en familie kjempestore pattedyr som tilhører Asias og Afrikas nålevende megafauna.

Elefanter, eneste nålevende pattedyrfamilie i ordenen elefantdyr eller snabeldyr (Proboscidea). Fakta: elefanter kan høre andre elefanter trutte på op til kilometers afstand. Få flere spændende fakta om elefanter på denne side.


Elefant vunnet hjertene til nesten alle og hver historie og fakta om elefanter vil bli lyttet med nysgjerrighet.

Følgende informasjon på elefant er unik for asiatiske . Her er ti merkelige fakta du kanskje ikke visste om verdens største landdyr. Den merkelige hvite elefanten har kongelig rang i Sør-Øst Asia. Da følger barn pekefingeren og legger merke til hva vi ønsker å vise eller fortelle.


I de dype indiske skoger bor det elefanter. Det lever også elefanter på savannene i Afrika, men de tilhører faktisk en annen art. Elefanten er det største landdyret som lever på jorda nå.


Hodet er stort, øynene små, ørene store og pannen stor. Nesen er forlenget til en snabel som brukes til .

Ett tydligt kännetecken bland elefanter är den långa och kraftiga snabeln. Carin befinner sig i Zambia utanför Livingstone på Mukuni Big där. WWF: Huge fall in African elephant population as poaching crisis continues . I tillegg finnes mange tamme asiatiske elefanter, som brukes i skogbruk, til turisme, i sirkus og lignende.


Det finnes veldig mange søte dyr, og enda søtere er barna deres. Her er noen fakta om dyrebarn: - Elefanter går gravide i måneder, . Liksom små barn, apor, skator och delfiner känner en elefant igen sig när den ser sig själv i en spegel. På så vis kan elefanter se om de har blivit solbrända.


Elefanten er verdens største nulevende pattedyr på land. Der findes to slags afrikanske elefanter - skovelefanten og savanneelefanten,. Uansett hvor du kommer i Thailand vil du møte elefanter, enten fysisk eller i form av. Elefanten livssyklus begynner med en 22-måneders drektighetstid. Likevel koster en ung elefant gjerne mellom 500.


Er du bonde blir dine barn bønder, og er du . Dersom du ser en elefant som står og sover, så kan du starte en stoppeklokke og har. Foto: Jean-marc Strydom Elefanter är fantastiska djur!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi