Innleggsputer 60x60

Innleggspute med andefjær som holder seg fyldig og gjør at dine fine pynteputer holder fasongen. Innleggspute med fyll av dun og fjær, med bomullstrekk. Måler 60xog passer i putetrekk av samme størelse, eller til et trekk i 50xsom du vil ha veldig .

Høie Dun innleggsputer er puter fylt med små andefjær, og har trekk i duntett og stødig 1 bomullstwill. Innleggspute naturfyll, 60xcm, 10g, 1800. Tex-sertifisert (11.HOT.99449), noe som innebærer at . Begynn med å velge ei pute som er nøytral, så blir det enkelt å finne både én og to puter som passer fint til – i farger, stil og uttrykk.

Mille moi Dun Innmat pute 60x- Passer fint til Mille Moi putetrekk str 60x60. Myk og god dun innerpute i størrelse x cm. Antall: Dagers bytte og angrerett; Fri frakt over 2000.


Inneholder and- og gåsefjær og dun som normalt er maks cm lange. Fjærene er vasket ved høytrykk og tørket ved minst 120° C i minutter, som garanterer . Putetrekkene dine blir absolutt finest i dunputer, lette å forme og synker ikke sammen. Den populære 'Masuleh'-puten fra MissoniHome har med 2015-kolleksjon kommet med i ny fargekombo med rød og rosa toner!


Sett et orientalsk preg på ditt favorittrom med Ormond pute fra MissoniHome som kan skaffes i to . Pute fra 2015-kolleksjonen til MissoniHome.

Offwhite stoff med lekre detaljer i gull. Superfin alene eller å kombinere med andre . Myk og god dun innerpute i størrelse 60Xcm. Putetrekk Velvet Matt Dun pute 60xcm . By nor Urban Beach Pute med print av brostein. Et vakkert nærbilde av en fugle fjær i vakre grå, svarte og hvite farger. Rabat pute 60xGRØNN Pute fra 2015-kolleksjonen til MissoniHome.


Stoff med striper i velour i en flott brun-beige farge. Pute med fyll i grå/brun velur med sirkelmønster. Lekker pute 60xcm i natur/antracit i myk bomullskvalitet med glidelås. Denne puten har to ulike farger på hver side med et flettet mønster på forsiden. Christina Lundsteen er en dansk putedesigner med en unik sans for farger.


MissoniHome Santafe Seattle pute 60xkr. Kjøp By nor Magnified Reality, Feather pute 60xonline at Miinto. Find mange andre By Nord produkter hos miinto.


Kjøp Flerfarget By nord Printet feather B/W Pute 60xcm online at Miinto. Lekker velur pute i mørk blå fra Madam Stoltz. Størrelse: x cm Materiale og vaskeanvisning: 1 bomull.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Smerter høyre side rygg og mage

Hva er nøkkelvidde

Teoman eşi