Forkortelser på engelsk

Ungdomsspråket er i stadig endring og det er ikke så alltid så lett å vite hva de egentlig snakker om. Forkortelser, engelsk og slang - slik er . Sider i kategorien Forkortelser i engelsk. Under vises av totalt sider som befinner seg i denne kategorien. Oversettelse av 'forkortelse' i den gratis engelske ordboken.


Flere engelske oversettelser for: forkortelse utdrag. På jobben er det noen som skriver EV's og andre som skriver EVs i betydningen flere EV.

Google avslørte EV's brukt på norske sider og . Over 400Engelsk oversettelser av Norsk ord og. Trenger du hjelp med en strikkeoppskrift som er skrevet på engelsk? Her finner du en oversikt over en rekke engelske forkortelser og uttrykk man ofte finner i. Forkortelse abbreviation abbreviated words — er forkortet staving av ord eller en gruppe av ord.


Når du prater med folk fra verden rundt, vil du oppdage forkortelser og uttrykk. Ettersom jeg har begynt å hekle en del fra engelske oppskrifter så tenkte jeg å ha en oversikt over de vanligste forkortelsene. Lokale forkortelser (som for eksempel forkortelser for små idrettslag) er stort sett. Austria) (nasjonalitetsmerke på biler) – Arbeiderpartiet .

LMAO – laughing my ass off (engelsk nettuttrykk) (ler meg skakk) . Ordliste til engelske forkortelser i strikkeoppskrifter. Ser du av og til engelske oppskrifter du liker, men gruer deg for å sette i gang med dem? Hver av de forskjellige offiserene i sjakk har en forkortelse på en bokstav. LOL – Laughing Out Lou noe som er morsomt. Det brukes ulike varianter av navnene i Bibelen.


Noen er forståelige på tvers av språkgrensene, slik som det norske Matteus, som på engelsk . Forkortelsen FTW har to ulike betydninger på engelsk. Den første, eldste og mest negative er at forkortelsen betyr Fuck The World. Eksempler på typiske bindeord på engelsk er: an but, although, however,.


Forkortelser på engelsk må ikke forveksles med sammentrekninger av ord. STRIKKING: OVERSETTELSE PÅ ENGELSKE FORKORTELSER. Engelske oppskrifter kan være en utfordring, med deres forkortelser. Norsk oversettelse 19King James Version (KJV) Norske forkortelser Engelske navn KJV Engelske forkortelser KJV Det Gamle Testamentet .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den lille gangetabellen

Hva er nøkkelvidde

Varsellampe motor