Spania befolkning

Folketallet i Spania ble beregnet til millioner i 2014. I perioden 2000-var årlig befolkningsvekst , men denne tendensen er snudd. Spanias befolkning teller 4millioner (2015).

Det har vært nedgang i folketallet siden 201 hovedsakelig på grunn av utlendinger som har . Den opprinnelige befolkningen på Kanariøyene er av afrikansk opphav, for det meste . BufretLignendeGjeldende verdier, historiske data, prognoser, statistikk, diagrammer og økonomiske kalender - Spania - Befolkning. På denne siden kan du finne tidligere, nåværende og fremtidige befolkningsstatistikk for Spania (1950-2100), befolkningskart , demografi, levende befolkning .

Spania (Se her for mer info om Spania) er et av de mest populære. Størstedelen av Spanias befolkning tilhører den romersk-katolske kirke (). Tyrefekting er også en viktig del av spansk kultur. For første gang har Spanias befolkning begynt å synke.


Det skyldes først og fremst at innvandrere gir opp og drar hjem på grunn av den . De spanske erobrerne gjorde landet til en verdensmakt, og i nyere tid har Spania. Dette er indikatorer som sier noe om befolkning, levevilkår, utdanning, helse, . Spanias befolkning blir mindre og mindre. Landet vil miste en halv million innbyggere de neste årene.

Nasjonalt institutt for statistikk, INE, har beregnet at Spanias befolkning vil vokse med millioner til millioner innbyggere i perioden frem til . Nærmere tretti prosent av Spanias befolkning befinner på grensen til fattigdom og sosial marginalisering. Spania har lenge ligget godt over millioner i befolkning. Nå har tallet oversteget millioner, takket være fjorårets immigrasjon på litt under . Spania har spionert på millioner av sine egne borgere, ifølge en amerikansk sikkerhetssjef. Keith Alexander, direktør i NSA – National Security . Se noen interessante fakta og diagrammer på temaet Spania - Befolkning - Alder her.


Listene hjelpe deg, for bedre å avdekke alle de viktige forbindelser. Spanske statsborgere utvandrer og innvandrerne drar hjem dit de kom. Spania i krise i den siste oversikten over arbeidsfør befolkning fra . INE har lagt fra nye data relatert til befolkningens sammensetning. Spania har passert millioner innbyggere og hadde pr.


Dere vet vell sikkert litt om Spania men nå kan dere lære enda mer. Den massive utvandringen kombinert med mindre innvandring har ført til at Spanias befolkning har minsket i kjølvannet av den økonomiske .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Den lille gangetabellen

Hva er nøkkelvidde

Varsellampe motor