Ei 60 vegg gips

Dersom takskinnen festes i gipshimling, festes denne i. EI 1xmm Norgips Brannplate/Ultra Board på hver side. Vegghøydene baseres på NS-EN 1991-1-horisontal linjelast på KN/m plassert meter .

Brann: Det oppnås brannklasse B (EI 60). Nå lanserer Norgips Ultra Board – En skruefast og ekstra tøff gipsplate som nå kun er mm tykk. Typisk branncellebegrensende vegg: EI 60.


For dager siden - Dette er den enkleste type av skilleveggkonstruksjon.

Ved å legge på et ekstra lag av 1mm gipsplate på den ene siden oppnås EI 60 . Eksempel: Vegg, enkelt stenderverk med to lag gips på hver side a Skinne, U-profil,. Trestendere x mm med senteravstand. Deretter kles det med mm sponplater med . Er takene ikke utført i EI 60/A2-s dskal brannvegg føres minst m over . Denne rapporten beskriver branntest av en veggkonstruksjon som bærende yttervegg i. REIog EIsidestilles med de nasjonale klassene,. Vegger hvor det er stilt krav om brannklasse EI er markert med rød stiplet strek på.


Utvendig kan det benyttes lag med mm GU-gips.

Fermacell Fibergips 15mm erstatter lag kartonggips i en EI 60. Vegg ble montert med en 15mm Fermacell Fibergipsplate på hver side og isolasjon . Røyk- og lydtetting av vegger/etasjeskillere side 32. Bærende og skillende ubrennbare bygningsdeler.


Norgips Norge AS er totalleverandør av komponenter til gipsplate- konstruksjoner. For vegger opp til EI er det ikke nødvendig. Vegg og dekke 25mm+ 50mm steinull 129kg/m ensidig.


GIPS OG MURTE KONSTRUKSJONER – VEGGER OG DEKKER. NB Bruk av forsterkningsstendere pga høyden på vegg. Vegg av gipsplatekonstruksjon med tykkelse 100mm. Tetting av utsparing i betongvegg for gamle gjennomføringer. Oppgradering av underside med lag gips bjelkelag mot loft, EIm2.


På denne siden finner du bilder/detaljer på klassifiserte vegger med brannmotstand EIog REIsamt REIog REI tak. Går ut ifra at det er satt krav til en spesiell type gips som skal brukes. Hvis man skal ha en samlet brannmotstand på EI60.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Commissura anterior