I forhold til

De siste åra har overdreven bruk av uttrykket i forhold til fått mye tyn, med god grunn. Irriterer du deg over i forhold til-viruset, eller kanskje du er angrepet av viruset selv? Forholdisme: meningsløs overforbruk av begrepet i forhold til som sekkepreposisjon.

Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. I forhold til bolig, må vi finne ut hva vi kan få til. Her mener budbringeren egentlig å si noe om at noe bør gjøres mht bolig, da skulle det stått: Når det gjelder. I forhold til betyr at man sammenligner noe med noe annet, altså at noe står i forhold til, sammenlignes med noe annet (som det ikke er). Forholdisme er fenomenet som går ut på å erstatte vilkårlige preposisjoner på norsk med uttryket i forhold til.


Uttrykket blir ellers bare brukt i betydningen . Politikarar, børsmeklarar, næringslivspampar, byråkrattoppar, advokatar, dommarar og . Viruset i forhold til sprer seg og trenger inn i skrift og tale. Det skjer uten at språkbrukeren selv vet om det. Viruset er så viselig innrettet at selv mottakerne ikke . I dette vinduet skal du finne tabell nfor oppslagsordet forhold.


Den omfattende bruken av begrepet I forhold til er ett eksempel. Det er blitt vanlig å bruke I forhold til i stedet for når det gjelder, som gjelder, med .

Ny søketeneste avslører at bruken av uttrykket i forhold til er på veg vekk frå Stortingets talarstol. Finn synonymer til i forhold til og andre relaterte ord. Translation for 'i forhold til' in the free English dictionary.


More English translations for: forhol i, til. I forhold til svar på spørre-runden min har jeg endelig fått ryddet tid til å svare på spørsmålene deres. Vi bør selvsagt være opptatt av å forbedre forholdet til brukerne våre, kanskje gjøre noe med forholdet, men ikke i forhold til noe som helst.


De mmm eaifentlige Dele ere i Begyndelfen tildagetrangte af Jigovedet, Hjertet og de adlefie Sandfers Redfkkader, mi; Omfang fiden aftager i Forhold til hines . Orkla gjorde et byks fredag, etter at Bernstein tok opp dekning med en sterk kjøpsanbefaling. Oppgangen fortsetter tirsdag, nærmere bestemt 2 . I forhold til spenner bein på konsentrasjonen min cirka annenhvert minutt i hver eneste brief jeg kan huske å ha vært på helt siden den . I seks år har Norges forhold til Kina nærmest vært på frysepunktet. Fra i dag av skal forholdet igjen bli normalt både politisk og diplomatisk.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi