Kart rhodos

I storhavet utenfor Atlanterhavsveien finnes fisken, veien som pløyer seg gjennom elementene ble påbegynt i 19og ferdigstilt i 1989. Vår viktigste transportveg i århundrer, vår inntektskilde og utgangspunkt for uendelige rekreasjonsmuligheter. Atlanterhavsveien er en Nasjonal turistvei på Nordmøre i Møre og Romsdal.

Opprinnelig var atlanterhavsveien et 2meter langt veistykke på fylkesvei 64 . Her finner du en oversikt over alle bedrifter langs Atlanterhavsveien. Se kartet og finn igjen tallet på denne siden. Atlanterhavsveien er veiforbindelsen mellom Eide og Averøy, som snor seg gjennom landskapet mellom holmer og skjær ytterst i havgapet og danner en .

Her finner du en oversikt over restaurantbedrifter langs Atlanterhavsveien. Ved å bo på Atlanterhavsveien Sjøstuer er du i et eldorado med Atlanterhavsveien som det store midtpunkt med en fantastisk natur som er like fasinerende i . Nasjonal turistveg Atlanterhavsvegen strekker seg over km mellom Kårvåg og Bu et sted mellom Molde og Kristiansand.

Situated in Norway, The Atlantic Road (in Norwegian called Atlanterhavsveien or Atlanterhavsvegen) is a part of Norwegian national road (Rv 64). Atlanterhavsveien er kåret til århundrets byggverk i Norge, og verdens vakreste bilreise av engelske The Guardian. På første dag kjører vi til Kristiansund. Kart over Atlanterhavsveien (Kilde: Statens Vegvesen).


Veien ble åpnet i 198 og i 20ble den kåret til århundrets byggverk i det 20. Read what people are saying and join the conversation. Atlanterhavsveien som slynger seg fra holme til holme ytterst i havgapet. Atlanterhavsveien i Møre og Romsdal er kåret til den beste bilturen i Europa av TomTom.


Atlanterhavsveien krysser holmer og skjær langs den nordvestlige Norskekysten og har blitt kalt verdens vakreste veistrekning. Ta en dagstur med Eide Auto AS rutebuss til Atlanterhavsveien. Atlanterhavsveien, Averøy: Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Atlanterhavsveien i Averøy, Norge på TripAdvisor.


Vi har også tidligere lagt ut en video fra Atlanterhavsveien laget av Panorama Hardanger, men denne, den er rett og slett fantastisk.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi