Ikea trådløs lading iphone

Med våre trådløse ladere kan du lade smarttelefonen uten at kabler kommer i veien. Forrige uke tok IKEA skrittet inn i et hittil uprøvd marked for den svenske møbelgiganten - mobiltilbehør. IKEAs nye deksler gir mobilen din trådløs lading16.

Nå bygger IKEA trådløs lading inn i møblene sine2. Snart kan du lade mobilen din med en sofa fra IKEA2. Slik får du trådløs lading til iPhone for 1kroner16.


LADER IPHONE: Med det nye trådløse ladesystemet til IKEA kan du også lade Apple- og Samsung-telefoner som ikke har støtte for trådløs . Kjekk løsning, men ikke så praktisk om du har iPhone. Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Trådløs lading kommer for fullt - men det er flere standarder å velge mellom. En test av IKEAs trådløse ladealternativer kan du lese hos DinSide.


Apples iPhone skulle komme med trådløs lading i nå i september, . Awww, så misunnelig og sur over at lille iphonen din ikke støtter trådløs lading? Med Ikeas nye ladepakke kan alle installere ladepunkt i. Det er enkelt å få til med Jyssen fra Ikea. Vi har prøvd IKEAs nye møbler med trådløs lading - posted in Diskuter.


Ikke bestemt meg for om jeg skal gidde trådløs lading på iPhone, . Trådløs lading fra IKEA - erfaringer etter en tids bruk. Apple er kjent for å ikke støtte standarder, så for lading av iPhone må det kjøpes et eget . En rekke forskjellige møbler fra Ikea skal få integrert trådløs ladefunksjon for mobiltelefoner som har den støtten. Trådløs lading fungerer nemlig bare over veldig korte avstander, typisk et sted. Det finnes flere iPhone-deksler med teknologien integrert. Flere ganger før iPhone 7-lanseringen kom det rykter om at trådløs lading endelig skulle være på plass i Apple . Ikea-møbler med innebygd trådløs lader til.


Ikke-kompatible mobiler, for eksempel iPhone og eldre Samsung . Har ikke fått prøvd den ennå (og er litt usikker på om det funker med iPhone), men den laseres neste . Det synes også Ikea, som nå har lansert en ny serie møbler med innebygd trådløs lading. Kommende iPad- og iPhone-modeller kan få trådløs lading. Nattbordet Selje (t.h.) med trådløs lading og USB-port koster 4kr.


De første møblene med trådløse ladestasjoner vil debutere i IKEAs forretninger i Europa og. Slik får du trådløs lading til iPhone for 1kroner .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Hva er nøkkelvidde

Smerter høyre side rygg og mage

Teoman eşi